News

Wow! Diaz uit Ex on the Beach: Double Dutch ondergaat me-ga transformatie!

Het is al even geleden dat we Diaz in Ex on the Beach: Double Dutch voorbij hebben zien komen, maar vergeten? Dat zijn we hem absoluut niet met zijn imitatie van een leeuw, zijn misplaatste flirt moves voor Viktor en niet te vergeten zijn wilde lange haren. Maar helaas zijn die lange haren verleden tijd geworden voor Diaz, hij gaat namelijk voor een korte coupe en dat moet je echt zien!

Diaz uit Ex on the Beach: Double Dutch gaat voor een korte coupe 

Diaz Peña Verlez kennen we natuurlijk nog uit het legendarische seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch waarin hij onder andere samen met Elias, Robin, Stacey, Lena en niet te vergeten de big boss Brody het avontuur aan ging. Een ding aan Diaz wat ons altijd is bijgebleven is zijn strakke man-bun, waardoor hij een beetje op een leeuw leek, maar helaas is dit verleden tijd geworden en gaat hij voortaan met een korte coupe door het leven. Op Instagram schrijft Diaz dan ook over zijn kappersbezoekje: “Zo je kan zien zijn de wilde haren weg” Ondanks het een beetje jammer is dat Diaz nu geen echte leeuw meer is, vinden wij dit kapsel echt super goed bij hem staan… Wat vind jij?  

View post on Instagram
 

Diaz heeft eigenlijk een hele andere voornaam

Maar het blijft niet alleen bij een korte coupe, wisten jullie namelijk al dat Diaz eigenlijk een hele andere voornaam heeft. Zo is zijn eerste naam eigenlijk gewoon Dylan en dat vinden wij toch heel anders klinken… Gelukkig heeft Diaz ook op dit nieuws gereageerd en wat blijkt? Diaz heeft zijn naam niet veranderd, hij heet namelijk Dylan Diaz Peña Verlez en dat komt doordat zijn moeder Belg is en zijn vader Spaans. Hierdoor heeft hij twee voornamen, maar dat vonden ze iets te lang voor op Beeld. Aha: zo zit dat dus… Wij vinden de naam Diaz toch iets beter bij hem passen, right? 

Beeld: Instagram @diazpenaverlez

Must reads 👀