Celebs

Lief: Bibi en Waylon zijn ouders geworden van tweede kindje

Bibi Breijman maakte in oktober 2021 bekend dat ze zwanger was van haar tweede kindje. En na vele tegenslagen is daar eindelijk een licht puntje. De twee hebben een zoontje mogen verwelkomen! “Chester heeft plaats gemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik.” Grote zus Teddy kan haar geluk niet op. Ze is dan ook helemaal verliefd op de kleine Chester. Super lief!

Lees ook: FOTO: Bibi Breijman is in verwachting van haar tweede kindje

Kleine Chester

Het gezinnetje leeft nu helemaal op een blauwe wolk. Ook grote zus Teddy kan haar geluk niet op. Ze is eindelijk een échte zus geworden! “Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man… Chester Bijkerk 23-05-2022”, deelt vader Waylon trots op zijn Instagram. Bibi Breijman deelt de liefste foto’s met de kleine baby. Bibi zien wij op één van de foto’s zitten bij een opblaas bad. Dat betekent dat ze een bad bevalling heeft gehad. Ook deelt ze foto’s met Chester die naast haar in bed ligt terwijl Teddy met grote ogen toe kijkt.

View post on Instagram
 

Hyperemesis gravidarum (zwangerschapsbraken)

De zwangerschappen van Bibi verliepen niet helemaal vlekkeloos. Toen zij zwanger was van haar dochtertje Teddy had ze enorm last van misselijkheid. Dit is redelijk normaal als je zwanger bent, maar bij Bibi was dit wel heel extreem. Alles wat ze binnenkreeg, kwam er ook weer uit. Dit zorgde ervoor dat ze uitgedroogd raakte en opgenomen werd in het ziekenhuis. Ook tijdens haar tweede zwangerschap wist Bibi dat deze kwalen weer op konden spelen. Maar het stel had alles over voor een tweede kindje. Ook terwijl de kleine baby in de buik zat heeft Bibi vaak moeten overgeven. Ze is wederom opgenomen in het ziekenhuis, maar daar is ze weer gezond en gelukkig uitgekomen.

Lees ook: Baby news: Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kindje!

Eerder heeft Bibi laten weten dat ze met Waylon wel een heel elftal zou willen. Dat zouden wij ook wel willen zien. Wij zijn nu al verliefd op Teddy en haar grappige streken. Deze legt Bibi regelmatig vast op de camera. Wij kunnen dan ook niet wachten op de beelden met Chester erin. Gefeliciteerd Bibi, Waylon en Teddy! 🤍

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @bibibreijman