Celebs

Bachelors Sanne vertelt over haar ervaring: ‘Het was verschrikkelijk’

Wij kunnen ons best voorstellen dat De Bachelor een enorme rollercoaster is voor de dames die meedoen, al helemaal voor de laatse paar overgebleven dames. In het geval van De Bachelor België was Sanne daar één van, en zij vertelt nu openhartig over haar ervaringen met haar deelname aan De Bachelor. En het is nogal intens!

Bachelors Sanne vond deelname aan De Bachelor ‘verschrikkelijk’

Het is niet gek dat de emoties nogal hoog op kunnen lopen als je meedoet aan De Bachelor. Sanne vertelt hoe zij dit ervaarde.

Lees ook: Oh my: Fabrizio en Margaux óók alweer uit elkaar

Principes

Sanne vertelt dat meedoen aan De Bachelor voor haar geen geweldige ervaring was, op z’n zachtst gezegd. ”Het was verschrikkelijk,” vertelt ze. ”Met Fabrizio alleen was het leuk, hoor. Ik volgde hem al een tijdje op social media, toen ik zag dat hij de Belgische Bachelor zou zijn. Ik vond ‘m altijd al een leuke gozer, dus ik gaf me op. Maar dat we vervolgens met z’n allen achter één man aan moesten gaan… Dat ging echt tegen mijn principes in.”

Ook was het natuurlijk zo dat Sanne haar vlucht had gemist, waardoor ze een dag later pas aankwam. ”Daardoor viel ik direct buiten de groep. Vervolgens zoende ik met Fabrizio nadat Phaedra dat had gedaan en toen kwam er helemaal een kutsfeer. Bij de Nederlandse Bachelor was de sfeer altijd leuk, dat hoorde ik ook van mijn beste vriendin Yael, die daaraan meedeed. Maar bij ons gunde niemand elkaar wat. Veel meiden vonden het ook echt niet kunnen, zoenen op een eerste date.” De kijkers hadden dus gelijk; in de Belgische villa ging het er veel intenser aan toe dan in de Nederlandse!

Roddelen

Wat Sanne ook dwarszat, was dat er in de Beglische villa heel veel geroddeld werd. Op die manier merkte ze wel verschil tussen Nederlanders en Belgen. ”Nederlanders zijn heel direct. Als Madieke bijvoorbeeld iets had, dan vertelde ze dat gewoon tegen mij. Of we spraken elkaar aan. De Belgische meiden waren meer van het roddelen,” vertelt ze. ”Zo had Vanessa tegen Fabrizio gezegd dat Margaux nog bij haar ex woonde, maar dat was helemaal niet waar.”

”Vanessa had ook tegen hem gezegd dat ik aan de alcohol zat. Helemaal niet waar. Tuurlijk, af en toe een drankje vind ik wel lekker. Maar verder niet,” vertelt ze erover. ”Ik werd ook echt neergezet als een soort losgeslagen meid. Dat vond ik niet leuk voor mijn kinderen. Joh, ik ben moeder, ik werk vijf à zes dagen per week. Zo ben ik helemaal niet,” Dat is inderdaad vrij heftig!

Exit

Na de romantic dates zagen we dat Sanne eruit ging, en Madieke en Margaux overbleven; iets wat Sanne niet aan had zien komen. ”We hadden zulke goeie gesprekken. De manier waarop het ging, vond ik ook niet prettig. Hij vertelde iets over Madieke en toen was het: ‘doei Sanne’,” legt ze uit. Ook gaf ze aan dat zij helemaal niet doorhad hoe hij zich voelde over de andere meiden. ”Ik wist ook niet dat zij zo’n klik hadden, Madieke vertelde nooit zoveel over hun dates. Maar toen ik het op televisie zag, was die klik obvious natuurlijk. Toen begreep ik het wel.”

Daarnaast vertelt ze ook dat ze nogal boos was om hoe het allemaal ging. ”We hebben twee maanden geen contact gehad en toen stuurde hij me een excuusmail, over hoe alles was gelopen. We hadden het zo leuk gehad samen, het was echt een mooie mail. Sindsdien hebben we wekelijks contact op vriendschappelijke basis.” Toch nog een soort van happily ever after!

Lees ook: OMG: heeft Bachelor Fabrizio spijt van zijn deelname?

Bron: LindaBeeld: Instagram @sanneghislaine