News

OMG: heb jij F*ck de Liefde 2 al gezien, want dit is een wereldwijde hit!

F*ck de liefde is net zo’n lekkere Nederlandse romcom als Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft en we hadden deze dan ook binnen no time met onze vriendinnen gezien toen hij op Netflix stond. De hoogste tijd om je vriendinnen weer op te trommelen, want F*ck de Liefde 2 staat op Netflix en dit is inmiddels al een wereldwijde hit geworden!

Heb jij F*ck de Liefde 2 al gezien, want dit is een wereldwijde hit!

Nederlandse romcoms: je haat het of je bent er gek op en in ons geval is het dat tweede… Heerlijk met een kop thee, heel veel chocolade en een dekentje de hele avond naar een veel te zoetsappige film kijken, waarvan je het einde eigenlijk al in de eerste tien minuten kon voorspellen. Kortom dat is pas een avondje echt genieten. Ben jij ook zo gek op Nederlandse romcoms? Dan hebben we goed nieuws voor je er is namelijk een vervolg van F*ck de Liefde! De film speelt zich grotendeels op Ibiza af en heeft wat dat betreft enorm veel drama… Relaties stranden, er worden twee baby’s verwerkt, er is een vrijgezellenfeest naar Ibiza en er is vooral heel veel sexy time tussen de lakens. Alle ingrediënten voor een succes!

View post on Instagram
 

Het is niet alleen in Nederland een succes

Maar F*ck de Liefde 2 is inmiddels niet alleen meer in Nederland een succes. In Amerika staat de film namelijk op de negende plek op Netflix en dit is net na Charlie and the Chocolate Factory, maar daar blijft het niet bij. Wereldwijd doet de film het namelijk nog beter en staat hij bij romantische comedy’s op nummer vijf en dat had Bo Maerten een van de hoofdrolspeelsters niet verwacht. Tijdens een interview met het ANP vertelde zij namelijk dat zij niet durfde te zeggen of een buitenlandse abonnee de film zou gaan kijken: “Ik hoop het wel heel erg. Hoe leuk dat een meisje van twaalf aan de andere kant van de wereld het ook kan zien.” En dat is nu dus gelukt. Mocht jij F*ck de Liefde 2 nog niet hebben gezien, plan dan een chill avondje in dit weekend, want je weet niet wat je mist!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix