Lifestyle

Manifestatie: wat is het en werkt het nou echt?

We hebben allemaal doelen in ons leven die soms onmogelijk lijken om te behalen. Misschien wil je wel beroemd worden, of heel veel geld verdienen. Ondanks veel mensen sceptisch zijn over manifestatie, zijn er veel – hele grote – beroemdheden die geloven dat zij hun dromen waarmaakten door ze te manifesteren!

Celebs maakten hun grootste dromen waar door te manifesteren

Schrijfster Kelly Weekers legt uit hoe zij haar grote droom van een bestseller schrijven wist te manifesteren!

Manifesteren

Je hebt vast al wel eens van manifesteren gehoord. Manifesteren is eigenlijk het bepalen van je doel, het voor je zien, maar vooral ook voelen hoe het zou voelen om die doelen te behalen, en er voor gaan werken. Als je deze drie stappen uitvoert, zou je in principe alles kunnen hebben waar je naar verlangt. Toch zijn veel mensen nog heel sceptisch over manifestatie, terwijl er mega veel celebrities zijn (we’re talking Beyonce, Drake, Oprah, Jim Carrey en noem maar op) die hét bewijs zijn dat manifestatie hun heeft geholpen hun dromen waar te maken.

Kelly Weekers

Kelly Weekers is niet alleen een auteur, maar ook voormalig Miss Nederland. Daarbij is ze op dit moment werkzaam als life & business coach en als psychologe. Zij vertelt ons hoe manifestatie werkt! ”Het klinkt vaak wat zweverig, maar eigenlijk is het best wel praktisch. Eigenlijk gaat het erom, als jij je doel goed visualiseert en echt al voelt dat je het hebt behaald, dan wordt het veel makkelijker om daar te komen,” legt ze uit. Tijdens het interview gaat iemand daar tegenin dat het voor mensen die uit minderbedeelde families komen, nog een stuk moeilijker is. Hier is ze het niet volledig mee eens. ”Als we kijken naar al die celebrities in Hollywood, is het zo dat best een heel aantal van hen echt uit een hele slechte situatie komen, en het toch voor elkaar hebben gebokst. En ik denk dat daar gewoon heel veel in zit, dat zij gewoon heel goed hebben bedacht: ‘Wat wil ik bereiken?’, en daar stap voor stap ook naartoe zijn gaan werken.”

Ook vertelt ze over wat zijzelf heeft gemanifesteerd; een bestseller. ”Ik ben ook iemand, als ik dan een boek ga schrijven, schrijf ik niet ‘een’ boek, dan ga ik ervoor om een bestseller te schrijven. Ik voel het al. Deze week is [mijn boek] voor de tweede week op rij op nummer één binnengekomen. Je moet wel keihard aan de bak gaan, maar het helpt wel,” vertelt ze erover. Mega interessant, natuurlijk! Wat ga jij manifesteren?

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @kelly_weekers