Celebs

Dit is hoe Ramon uit Temptation Island er vroeger uitzag!

Met zijn knappe looks en vlotte praatjes is Ramon één van de verleiders uit Temptation Island die er nogal bovenuit springt voor ons. Nu is hij natuurlijk mega aantrekkelijk, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit? Was hij altijd al zo knap?

Zo zag Ramon uit Temptation Island er vroeger uit!

Nu zien we Ramon natuurlijk als een mega knappe verleider. Herken jij hem nog terug?

Lees ook: Zien: zo zag Temptation Island’s Annebel er vroeger uit!

Ramon Turba

Ramon is één van de verleiders die meedoet aan het huidige seizoen van Temptation Island. Hij is 23 jaar oud, en is sinds een jaar vrijgezel. Op het eerste gezicht lijkt hij misschien een échte hartenbreker, en hoewel hij daar de looks zeker voor heeft, is niet minder waar! Hij is namelijk superlief en heeft een hele zachtaardige kant.

Lees ook: Dit is hoe spierbundel René uit Temptation Island er vroeger uitzag

Ramon is zeer sportief en spendeert urenlang in de sportschool. Daarnaast houdt hij ook wel van een feestje, en is hij van beroep een barber. Ook houdt hij van lekker eten en een goeie film (het liefst gecombineerd, natuurlijk). Nu hij een jaar lang vrijgezel is geweest, is hij wel ready voor een nieuwe relatie! Hij is op zoek naar een loyale, ambitieuze vrouw.

Op het eiland zien we dat hij een goede klik heeft met Annebel; de twee hebben het namelijk heel gezellig samen. Annebel vindt hem leuk omdat hij zo rustig is. ”Ik vind hem echt heel lief. Ik wil hem gewoon knuffelen. Hij ziet er zo lief uit,” vertelt ze. Zou er nog wat meer opbloeien tussen de twee?

Zo zag Ramon er vroeger uit

In Temptation Island heeft Ramon toegegeven dat hij wel het één en ander aan zijn uiterlijk heeft laten doen. Het zal je dan vast niks verbazen dat hij er vroeger nog best wel anders uit heeft gezien! Ondanks hij toen al een cutie was, is hij flink veranderd. See for yourself:

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀