Celebs

Oeh: Joshua Nolet staat halfnaakt op de cover van Men’s Health

Even eerlijk, we zijn allemaal fan van de Men’s Health, toch? Misschien niet zo zeer door de inhoud, maar de covers zijn vaak héél leuk om naar te kijken ;). Eerder konden we al genieten van de sixpack van Simon Keizer en Thomas van der Vlugt, en nu is het de beurt aan hottie Joshua Nolet!

Joshua Nolet pakt alle shine op de cover van Men’s Health

Zanger Joshua Nolet heeft de afgelopen week hard getraind om op de cover van Men’s Health te mogen komen, en wij zijn maar al te blij met het resultaat!

Joshua Nolet

Joshua Nolet is een Nederlandse zanger, geboren in Lissabon, Portugal. Waarschijnlijk ken je hem doordat hij bij de band Chef’s Special zit. Samen met zijn band heeft hij al twee 3FM Award’s gewonnen, en een Edison. Hun nummers worden vaak op de radio gedraaid, en dat snappen wij maar al te goed! Vooral ‘In Your Arms’ (2014) en ‘Liefde In De Lucht’ (Ft. Kraantje Pappie, 2018) deden het héél erg goed.

Als je niet zo van hun muziek houdt, kun je de zanger ook nog ergens anders van kennen. In 2021 deed hij namelijk mee aan Wie Is De Mol!

Trainen, baby, toeren

De zanger heeft sowieso al een knap koppie, maar hij heeft zich de laatste weken helemaal suf getraind, met flink resultaat! Dit was alleen niet makkelijk voor hem; hij heeft namelijk een pasgeboren dochtertje, en is ook nog op tournee. ”Trainen, baby, toeren… Het was veel. Maar ik wilde uit de as herrijzen,” vertelt Joshua. Normaal gesproken zit Joshua nooit stil, en is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Nu doet hij het wat rustiger aan en is hij meer thuis, om bij zijn vriendin en dochter te kunnen zijn. ”Ik voel me gek genoeg heel rustig. Rustiger dan ik me ooit heb gevoeld, terwijl het om me heen een soort wervelwind van dingen is. Er is nieuw leven, ik heb nu een gezin. De band toert weer. Maar de onrust die altijd in me heeft gezeten, en die vast wel weer terug gaat komen, is weg. Alles staat in een nieuw licht en mijn purpose is opeens duidelijk. Duidelijker dan ooit.”

Hij staat samen met dochtertje Coco op de cover, en kijk hem shinen! 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @joshnolet