Celebs

De broertjes Hofman ongeslagen bij de Best Social Awards!

Woensdagavond hebben Sam, Rijk en Tim Hofman meerdere prijzen binnengesleept bij de digitale uitreiking op het REM-Eiland Amsterdam, waar de Best Social Awards werden uitgereikt. Deze prijzen zijn er voor de mensen die de beste content hebben geleverd in Nederland het afgelopen jaar. De broertjes Hofman zijn door het dolle heen. Zij hebben maar liefst drie van de negen awards binnengehaald. Dit is écht een hele prestatie!

De broers vallen in de prijzen

Tijdens The Best Social Awards wordt er bekend gemaakt wie er het afgelopen jaar het meeste indruk heeft gemaakt in de media in Nederland. Er zijn verschillende categorieën waarin je genomineerd kan worden. Het publiek kan van tevoren via de website insturen wie zij willen nomineren voor zo’n award. Een paar weken voor de uitreiking wordt bekendgemaakt wie er is genomineerd. Aan het publiek de taak om te stemmen op hun favorieten. Uiteindelijk wordt de uitslag bepaald door het publiek en door de adviesraad.

Lees ook: OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!?

De gebroeders Hofman hebben dit jaar vele prijzen gewonnen. Dat is ook wel logisch want de broers zijn ontzettend creatief. Het zit in de familie! Rijk en Sam Hofman wonnen met hun podcast BROERS een award voor ‘Beste Podcast.’ Zelf hadden ze hier het volgende over te zeggen: “SUPER BEDANKT!!! We hebben de beste podcast gewonnen (en nog iets maar boeiend) en daar zijn we super blij mee ook al lijkt het alsof we hier onderweg zijn naar de supermarkt.”

Rijk zelf won nog een award voor ‘Beste Personality’. En Tim heeft gewonnen in de categorie ‘Beste Positive Impact’, met zijn programma BOOS met BOOS: This is The Voice. Wij zijn super trots op de broers!

View post on Instagram
 

Nog meer awards

Rijk, Sam en Tim zijn niet de enige die in de prijzen zijn gevallen. De ‘Beste Twitcher’ ging naar Qucee. Rhodé Kok won als ‘Beste Tiktok’er’ en Antoon won als ‘Beste Artiest’. Ook in de zakelijke categorieën zijn er veel awards uitgereikt. Daar wonnen onder meer: Bol.com, Easytoys, Hema en NS een award.

Lees ook: Dit zijn alle exen van de broertjes Hofman op een rijtje

Gefeliciteerd allemaal!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @rijkhofman