Celebs

Omg! Rolf Sanchez kondigt groot nieuws aan!

Met zijn Spaans Nederlandse zomerhits is zanger Rolf Sanchez niet meer weg te denken uit ons kleine kikkerlandje. Hoe koud het ook is, Rolf haalt met zijn songs altijd het zonnetje in huis. Hij is dan ook hartstikke lekker bezig met zijn carrière. Hij schrijft het ene liedje naar de andere, maar voor zijn échte fans komt de zanger nu met groot nieuws…

Lees ook: Finally: Harry Styles nieuwe album ‘Harry’s House’ is uit

Een nieuwe stap in zijn carrière

Rolf brengt met zijn nummers weer een hele nieuwe flow in Nederland. Wij kunnen natuurlijk niet genoeg krijgen van die Spaanse liedjes uit het buitenland. Maar nu heeft Nederland een eigen zanger die ons de beste hits brengt. Hij heel al vele liedjes uitgebracht, maar voor een lange tijd zat een album er niet in. Rolf wilde namelijk eerst aan zichzelf werken. In Nederland is hij opeens zo groot geworden dat het hem soms een beetje te veel werd. Door met een coach te praten is hij eindelijk waar hij wilde zijn. Dit betekent dat het voor hem eindelijk tijd was voor een album. Nog beter nieuws: het album is vandaag uit gekomen!

Het album heet ‘Mi Viaje’, wat betekent ‘Mijn reis’. Op het album staan in totaal dertien liedjes. Ook heeft hij een liedje geschreven voor zijn vader omdat hij zoveel voor hem betekent. Hij heeft laten weten dat hij nadat het album uitkomt met zijn vriendin op vakantie gaat. De hele reis gaan ze het album beluisteren om het goeie nieuws te vieren.

View post on Instagram
 

Concert in AFAS Live

Fans van Rolf Sanchez weten natuurlijk allang dat hij gaat optreden in de AFAS Live. Maar jammer genoeg was het concert zo snel uitverkocht, dat vele fans er niet bij kunnen zijn. Goed nieuws! Rolf komt met een extra show in de AFAS Live. Deze show wordt gegeven op 8 oktober, een dag na zijn eerste concert. “Het gaat een spektakel worden en ik ben heel excited om alle fans daar te zien.” Zegt de zanger daarover. De kaartverkoop van de ‘Una Noche-tournee’ start op maandag 30 mei om 10.00 uur. Be there!

Lees ook: Omg! Flemming kondigt eerste clubtour aan!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @rolfsanchez

Must reads 👀