News

Omg: dit verdient Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw

Het fantastische seizoen van Boer zoekt Vrouw is helaas weer tot een einde gekomen, maar eerlijk is eerlijk: wat hebben we dit seizoen weer genoten van alle nieuwe stelletjes, de boerderijen en natuurlijk niet te vergeten Yvon Jaspers. Zij weet altijd alle deelnemers op hun gemak te stellen, stelt goeie vragen en heeft een mega schattige hond. Kortom Yvon Jaspers = Boer zoekt Vrouw en Boer Zoekt vrouw = Yvon Jaspers, maar wat verdiend Yvon nou eigenlijk aan één aflevering van Boer Zoekt Vrouw? Wij hebben het voor je uitgezocht en dat is niet niks! 

Dit verdient Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw 

Wat was het weer een fantastisch seizoen Boer zoekt Vrouw en wat zijn er weer veel koppels overgebleven na de logeerweek. Zo zijn Hans en Annette, Jouke en Karlijn, Janine en Sander en last but not least Evert en Maud  nog samen. Dat laatste koppel hadden we vanaf hun eerste ontmoeting eigenlijk wel voorspelt, want met Maud haar doorzettingsvermogen en fijne energie moest Evert natuurlijk wel voor haar kiezen.

Ondanks al het liefdesgeluk van dit seizoen is Rob de boer die zonder Wendy aan zijn zijde door moet en het ging natuurlijk al niet zo lekker tussen de twee tijdens de citytrip, want Wendy wilde het liefste op een andere kamer slapen, Rob ging veel te snel en uiteindelijk had hij ook nog eens zijn gitaar mee… Kortom een andere aanpak had misschien beter geweest voor Rob, want hij was nogal Robdringering! 😉  Maar goed: genoeg over de boeren, want wij zijn natuurlijk mega benieuwd hoeveel Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw verdient.

View post on Instagram
 

Yvon verdient 30.000 euro per aflevering

Als Yvon het maximale salaris bij de omroep NPO heeft, dan zal haar salaris ruim 200.000 euro per jaar zijn en dat is wel heel erg aannemelijk, aangezien Boer zoekt Vrouw de kijkcijferhit van de zender is. Als je dit verder omrekent naar afleveringen dan verdient Yvon dus zeker 30.000 euro per afleveringen volgens het blad Weekend en dat is natuurlijk niet niks…. Wij kunnen echt niet wachten tot er een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw begint en tot die tijd houden we jullie op de hoogte over de relaties van de andere boeren! 

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram: yvonjaspers.official