News

Dit verdient Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw

dit-verdient-yvon-jaspers-boer-zoekt-vrouw

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw, dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers. Maar wat verdiend Yvon nu eigenlijk aan één aflevering van Boer Zoekt Vrouw? Wij hebben het voor je uitgezocht en dat is niet niks!

Nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw

Het is een van onze favoriete programma’s. Boeren die op zoek gaan naar de ware liefde. Het is al lange tijd een echte kijkcijferhit en ook dit seizoen zitten kijkers weer massaal voor de buis te genieten. Alle boeren werden aan ons voorgesteld en natuurlijk was ook presentatrice Yvon Jaspers weer van de partij.

Net als ieder seizoen begeleidt ze de boeren door dit bijzondere avontuur, van het moment dat ze de brieven krijgen tot het moment dat ze hun definitieve keuze maken. Maar wat verdient Yvon Jaspers eigenlijk aan dit programma? Dat zochten wij voor je uit!

View post on Instagram
 

Dit verdient Yvon Jaspers

Als Yvon Jaspers het maximale salaris bij de omroep NPO heeft, dan zal haar salaris ruim 200.000 euro per jaar zijn en dat is wel heel erg aannemelijk, aangezien Boer zoekt Vrouw de kijkcijferhit van de zender is. Als je dit verder omrekent naar afleveringen dan verdient Yvon dus zeker 30.000 euro per afleveringen volgens het blad Weekend en dat is natuurlijk niet niks! Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is net van start gegaan en wij zitten weer genieten voor de buis!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @yvonjaspers.official