Films & Series

Oh no: van deze Bridgerton-actrice nemen we afscheid!

Seizoen twee van Bridgerton is inmiddels al een tijdje te zien op Netflix, en seizoen drie is volop in de maak. Dat betekent dat er ook steeds meer juicy details over het derde seizoen naar buiten komen! Nu weten we ook dat we afscheid moeten nemen van één van de actrices, én wie er in haar plaats komt.

Oh, oh: déze actrice uit Bridgerton wordt vervangen, en dit wordt haar opvolgster

Bridgerton komt terug, maar wel in een nieuw jasje; één van de actrices wordt namelijk vervangen!

Francesca Bridgerton

In het tweede seizoen zagen we nog niet zoveel van Francesca Bridgerton, maar daar komt in het derde seizoen verandering in! Alleen gaan we haar wel op een andere manier zien. In seizoen twee wordt ze namelijk gespeeld door Ruby Stokes, maar zij wordt dus vervangen door een andere actrice. Gelukkig is er niks voorgevallen en is het ook niet zo dat Ruby ontslagen is, ze heeft het gewoon megadruk en heeft geen tijd om de rol van Francesca te spelen. Maar gelukkig hebben ze een leuke plaatsvervangster gevonden!

Anatomy Of A Scandal

Als je de serie Anatomy Of A Scandal al hebt gezien word je waarschijnlijk enthousiast van dit nieuws. Haar vervanger wordt namelijk Hannah Dodd, die in Anatomy Of A Scandal de rol van Sophie Whitehouse speelt. How exciting?! 

De rol van Francesca

Als je Bridgerton hebt gekeken weet je waarschijnlijk wel dat Francesca tot nu toe geen heel grote rol heeft gehad. Ze was aanwezig, maar zeker geen hoofdpersonage. Ondanks dat is het wel de verwachting dat zij nog een heel seizoen krijgt die over haar gaat! Zij is namelijk de zesde dochter uit de Bridgerton-familie, en elk seizoen zou over een andere dochter moeten gaan. Hoe leuk?!

Wanneer het derde seizoen uitkomt is nog niet duidelijk. De opnames beginnen deze zomer, dus wij verwachten dat volgend jaar rond februari – net als dit jaar – het derde seizoen ein-de-lijk te zien is!

Bron: VriendinBeeld: Bridgerton