Lifestyle

Wow: dit zijn jullie meest creepy ervaringen tijdens het maken van een roadtrip

Roos-Sanne

Roadtrips horen natuurlijk heel leuk te zijn: lekker een tijdje met vrienden weg, nieuwe plekken bezoeken, mensen ontmoeten, noem maar op. Maar het gevaar hieraan is dat je soms op plekken uitkomt die je eigenlijk beter had kunnen vermijden… Dit waren jullie meest creepy ervaringen tijdens het maken van een roadtrip!

Creepy: dit zijn jullie meest unsettling verhalen over plekken waar je uitkwam op een roadtrip

Een Reddit gebruiker vroeg naar de meest verontrustende ervaringen die jullie hebben meegemaakt tijdens een roadtrip. Durf jij nu nog op roadtrip te gaan?

1.

”Er is een plek in New Jersey dat lijkt op een ghost town. We reden er doorheen op zoek naar een vlooienmarkt waar we posters over hadden gezien, maar het leek alsof er niks anders was dan, wat leek op, verlaten huizen en een enorme begraafplaats vlak voor de snelweg. Het was op z’n zachtst gezegd bizar. Er was geen enkel teken van leven, en alle huizen en gebouwen zagen er armoedig uit. We waren in exacte buurt die in de flyer stond, dus ik weet nog steeds niet hoe dit zit. Misschien was het een grapje of een oude advertentie, maar dan hadden ze toch moeten vervagen door de zon? We hebben er meerdere gezien op verschillende lantaarnpalen.”

Lees ook: Dit zijn de bizarste Tinderverhalen die je ooit gehoord hebt

2.

”Tijdens een roadtrip door Californië, stopte ik met mijn familie bij een tankstation om naar het toilet te gaan en wat eten te halen. Mijn moeder zag loslopende honden vlakbij en vroeg aan een paar voorbijgangers of het hun hond was, omdat ze zich zorgen maakte. Ze hield een man tegen met een tienermeisje naast hem. Hij gedroeg zich redelijk normaal, maar het meisje naast hem zag er doodsbang uit. Ik weet nog precies hoe wanhopig ze keek toen we oogcontact maakten.

Mijn moeder maakte zich heel erge zorgen om dit meisje, maar we hadden niet genoeg om aangifte te doen. Ik was nog heel jong dus ik raakte in paniek, stond erop dat het oké was en wilde terug de auto in. Ongeveer een maand later zagen we dat meisje op het nieuws; ze was ontvoerd door haar leraar, en was door het hele land gereden gedurende een paar weken. Ik weet dat ik heel jong was, maar toch voel ik me nog steeds schuldig.”

3.

”Ik nam ooit een verkeerde afslag en kwam uit in een onderverdeeld gebied. Op het eerste gezicht waren het gewone woningen in voorsteden, maar er was totaal geen verkeer, kinderen die op straat speelden, niemand die hun hond uitliet, noem maar op. Het leek net een ghost town, ondanks ik wist dat in ieder huis wel iemand woont, waarvan velen me waarschijnlijk in de gaten hielden.”

4.

”Dit was in Panguitch, Utah. Ik was op een roadtrip om een vriend te bezoeken die op het platteland van Utah woonde, en stopte onderweg in dit dorpje. Ik heb nog nooit een plek gezien die zó minachtend was over toeristen. We waren er niet lang, maar het leek alsof iedere local, winkel- en tankstation medewerkers een soort nachtmerrie leefden. Het leek alsof ze vol zaten met woede richting alle outsiders. Ik voelde me zó onwelkom.”

5.

”Ik zal geen specifieke plek noemen, omdat het een nogal afgelegen plek is. Ik ging met mijn huidige vrouw (destijds nog vriendin) naar een gek, klein, Vegas-thema restaurant. We waren aan het eten, terwijl we ondertussen besproken wanneer we terug zouden gaan naar onze B&B, het was ongeveer 20:45. Ineens verdwenen alle serveerders, zelfs de gastvrouw trok zich terug naar de keuken. Toen kwamen er ineens Aziatische mannen in zwarte pakken binnen, en het hele restaurant viel stil.

Ik stopte met eten om te kijken wat er aan de hand was. De mannen liepen naar één man die een stapel kranten op zijn tafel had. Eén van de mannen pakte zijn linkerarm en trok hem omhoog. Ook wikkelden ze de krant op alsof er iets onder lag. Toen liepen ze naar mijn tafel, en vroegen ze met een zwaar Aziatisch accent: ‘All good, is yes?”. Ik knikte, en toen gingen ze door naar de volgende tafel. Dit deden ze 12 minuten lang, tot ze vertrokken.

Wat deze ene man ook heeft gedaan en wat er ook zou gaan gebeuren, ik had het gevoel dat ik mezelf moest verdedigen. Samenvatting: ik heb een groepsontvoering meegemaakt in een Vegas-achtig, casual restaurant en dacht dat dat het einde was voor mij en mijn vrouw.”

Lees ook: Am I The Asshole-verhalen op Reddit: vind jij dit kunnen of totaal niet?

Bron: r/AskRedditBeeld: Unsplash | Raphael Rychetsky