Celebs

Dit is hoe spierbundel René uit Temptation Island er vroeger uitzag

Ook in dit seizoen van Temptation Island zitten weer een paar spraakmakende types. Eén van deze deelnemers is natuurlijk de mega gespierde René Spoelstra, die samen met zijn vriendin Annebel meedoet. Een superknap stel natuurlijk, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit? Is hij altijd al zo gespierd geweest?

Zo zag Temptation Island’s René er vroeger uit

Gespierde armen, sixpack en een gebruinde huid door de zonnebank; zag René er altijd al zo uit?

Temptation Island

We kennen René natuurlijk door zijn deelname aan Temptation Island. Hij doet namelijk in het huidige seizoen mee met zijn vriendin Annebel, omdat ze allebei klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie, maar eerst zeker willen weten of hun relatie wel écht sterk genoeg is. Ook zijn ze benieuwd of er niet iets beters voor hun is out there; iemand die de ander meer kan bieden. En we zien dat René die temptation goed aangaat! Het lijkt erop dat hij zich he-le-maal thuis voelt tussen al die knappe singles.

Sporten

Iets wat ons gelijk opvalt aan René, is dat hij me-ga gespierd is. Het is dan ook zeker geen verbazing dat hij urenlang in de sportschool te vinden is. Ook vertelt hij dat hij al van jongs af aan bezig is met allerlei verschillende sporten. ”Voetbal, zwemmen, vechtsport en natuurlijk fitness/bodybuilding.” Een sportieve jongen, dus! Daarbij is hij ook personal trainer, en vindt hij het geweldig om anderen te helpen hun doelen te behalen. Wat een schat!

Vroeger

We hebben al een keer gekeken naar hoe zijn vriendin Annebel er vroeger uitzag, en nu is het de beurt aan René. Nu we je verteld hebben dat hij altijd al sportief is geweest, zal het je vast niet verbazen dat hij vroeger ook al flink wat spieren had! Love Reality heeft wat foto’s uit de jonge jaren van de spierbundel weten te vinden, en je kon toen ook zeker al aan hem zien dat hij flink bezig was met sporten. Ondanks hij door de jaren heen nog wel een stuk breder is geworden, herkennen wij hem wel! Bekijk de foto’s hier:

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Instagram @rene.spoelstra

Must reads 👀