Celebs

Shocking: Dit is de reden dat het Denzel en Famke het gezicht van hun kindje blurren

Famke en Denzel liggen behoorlijk onder vuur de afgelopen tijd. Het blijkt dat de twee (zelfs na vijf waarschuwingen) hun huurauto niet hebben betaald en dat ze vervolgens ook nog eens de Maxi-Cosi hebben gestolen. Daar komt natuurlijk veel ophef over, maar is dit een reden om iemand helemaal verrot te schelden? I don’t think so… Denzel deelt op zijn verhaal dat dit dan ook de reden is dat het stel het gezicht van hun kindje niet in de media laten zien. Heftig!

Lees ook: Famke Louise over uitspraken in het verleden

Veel gedoe rondom de auto

Famke en Denzel zijn op vakantie geweest in Curaçao. Het schijnt dat ze zich daar behoorlijk hebben misdragen. De volgende verhalen zijn dan ook terechtgekomen bij Juice Channel. Het schijnt dat Famke en Denzel met een autoverhuurbedrijf hadden afgesproken dat zij in ruil voor een gratis auto een promotie zouden plaatsen om Instagram. Een aantal dagen later heeft Famke de zaak opgebeld om te melden dat de auto hen niet beviel. Met als eindstand dat de twee rustig in de auto zijn blijven rijden zonder er reclame voor te maken. Nu wil het bedrijf natuurlijk geld zien. Het verhaal wordt nog juicyer; de twee zouden namelijk de Maxi-Cosi die voor hen is aangeschaft gestolen hebben. Na vijf herinneren van het autoverhuurbedrijf heeft zowel Famke als Denzel niets betaald. Schandalig!

De volgers zijn boos

De volgers van de twee vinden dit echt niet kunnen. Vele reacties stromen binnen. Het kwam allemaal op hetzelfde neer: ze vinden dat ze de auto moeten betalen. Famke heeft een poging gedaan om de comments te verwijderen, maar ze heeft de hoop opgegeven. Het werden er té veel. Nu heeft Dezel zelfs zulke negatieve comments gekregen dat hij daar toch iets over kwijt wil. “Hoop dat je kind verongelukt in die maxi cosi die je gejat hebt.’ ‘Heb je wel betaald om de deirentuin in te mogen?’ Klonk het in de comments. De comments waren erg racistisch en dat trekt Dezel niet langer. Hij reageert dan ook met het volgende op zijn Stories: “Dit is dus de reden waarom wij voorzichtig zijn met het laten zien van Nówie.” “Kotsmisselijk word ik ervan 🤮”

Lees ook: Komt er een nieuw seizoen van de realityserie van Famke Louise?

Bron: @DenzelBeeld: Instagram @famkelouise_

Must reads 👀