Celebs

Juvat Westendorp is helemaal in love: ‘hartstikke gek op elkaar’

Al jarenlang zwijmelen wij he-le-maal weg bij de beelden van Juvat Westendorp. Na Onze Jongens en Onze Jongens In Miami hebben we allemaal een crush gekregen op Juvat, die niet meer weg is gegaan. En sinds een jaar heeft hij een vriendin, waar hij nog steeds stapelgek op is. Cute!

Zien: Juvat Westendorp is nog steeds helemaal in love met vriendin Ruby

In een interview met Grazia vertelt hij dat hij nog steeds smoorverliefd is op zijn vriendin, hoe lief?!

A love story

Juvat speelt natuurlijk in allerlei verschillende romcoms, waaronder Fuck De Liefde. Hoe hij Ruby heeft ontmoet, is net een verhaal uit één van zijn films! ”Ik werkte als choreograaf aan een show waar zij in danste. Eigenlijk hadden we daarna geen contact meer, maar na een paar maanden dacht ik: zij was eigenlijk heel leuk, ik stuur een berichtje,” vertelt hij over hun ontmoeting. Toen ze een tijdje over en weer hadden geappt, gingen ze samen koffiedrinken. En of die date een beetje goed ging? ”Het was meteen pats, boem, raak… verliefd.” Ja dus! Hoe lief is dit?

Niet veel later besloot het stel dat ze al klaar waren om de volgende stap te zetten. ”Ze is vrij snel bij mij ingetrokken, want we wisten allebei dat we hiervoor wilden gaan. Waarom zou je dan wachten? Ik wil gewoon bij haar zijn.” Cute!

Nog steeds smoorverliefd

Voordat hij Ruby ontmoette, was hij de hoop op liefde even helemaal kwijt. ”Ik heb een paar jaar terug wel een periode gehad dat ik even niet meer in de liefde geloofde. Ik heb toen wel gedacht: f*ck it, misschien is de liefde niet voor mij bestemd. Gelukkig is inmiddels het tegendeel bewezen,” vertelt hij. En dat is zeker zo! Inmiddels is hij namelijk al een jaar samen met Ruby, en zij is écht zijn grote liefde. ”Het is dik aan, we zijn hartstikke gek op elkaar. Ik vind het heerlijk om verliefd te zijn. Ik vind het heel fijn om te weten dat er thuis iemand op mij zit te wachten. Zij geeft mij rust.” Ahw, wij zijn he-le-maal fan van deze relatie!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @juvat