Celebs

Yolanthe Cabau vertelt voor het eerst openhartig over liefdesverdriet

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder besloten om te gaan scheiden. Lange tijd heeft Yolanthe niet veel gepraat over wat de scheiding en het bijkomende liefdesverdriet met haar deed, tot nú!

Yolanthe over liefdesverdriet: ”Een gebroken hart doet gewoon f*cking zeer”

Yolanthe Cabau vertelt hoe zij liefdesverdriet heeft meegemaakt.

Fuck De Liefde (2)

De film F*ck De Liefde 2 waarin Yolanthe de rol van Bo speelt, staat nog maar net op Netflix. Maar denkt Yolanthe zelf ook op die manier over de liefde? ”Zelf heb ik nooit zo over de liefde gedacht, zelfs niet in de minste momenten van de liefde,” vertelt ze. ”Ik heb wel vaak gedacht: f*ck, wat kan liefde pijn doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of hoe lang je een relatie hebt gehad, het gaat om de intensiteit van de liefde die je hebt gevoeld. Een gebroken hart doet gewoon f*cking zeer.”

100% voelen

Een break up is natuurlijk nooit makkelijk. Voor veel mensen is het dan ook een natuurlijke reactie om voor je gevoelens weg te rennen zodat je de pijn niet hoeft te voelen, maar niet voor Yolanthe. ”In de tijden van mijn gebroken hart koos ik er bewust voor het voor de volle honderd procent te voelen en door die gemene pijn heen te gaan. Ik ben er niet voor weggerend, heb mezelf niet verdoofd met welke middelen dan ook,” vertelt ze erover. ”Dat was zwaar en ik voelde me soms erg eenzaam, maar tegelijkertijd was het een bijzonder avontuur dat ik met mezelf aanging. Langzaamaan vind je je eigen kracht terug, en als je diep durft te gaan zelfs meer dan dat.”

Relaties koesteren

Ze gaat verder door te praten over het verdriet dat erbij komt kijken. ”Misschien gaat het verdriet nooit helemaal weg, maar als je op een punt kan komen waar je de mooie momenten uit het verleden met die persoon kan koesteren, mag je trots zijn op jezelf,” zegt ze. ”Ik wil niet verbitterd terugkijken op mijn leven, de keuzes die ik heb gemaakt en de personen waar ik ooit zo veel van hield. Zo zonde, het zou dan weggegooide tijd zijn geweest.”

Gelukkig kijkt ze dus niet met een zwaar gevoel terug op haar break up, maar heeft ze het allemaal kunnen verwerken en een plekje kunnen geven!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @yolanthecabau