Celebs

Finally! Selena Gomez werkt aan een nieuw album

‘When you’re ready come and get it nanana’. Kan jij alle liedjes van Selena Gomez meezingen? Wij wel! De zangeres en actrice brak natuurlijk door met haar rol in de serie ‘Wizards of Waverly Place’, maar al snel groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van deze tijd. We hebben al een tijdje niets meer van haar vernomen, maar het is eindelijk zover. Ze is bezig met een nieuw album!

Lees ook: Justin Bieber en Selena Gomez maken mentale gezondheid bespreekbaar

Selena Gomez werkt aan een nieuw album

Na een paar jaar niets vernomen te hebben van Selena is ze weer helemaal terug! Misschien is ze eindelijk over haar breuk met Justin heen en is ze weer helemaal terug van weggeweest. Over haar album heeft ze nog weinig details losgelaten, maar wij weten meer! Selena denkt er wel over om op tournee te gaan als het album uit is. “We can’t wait! ” Daar sta ik voor open ja, voor duizend procent. Maar dat doe ik wanneer de tijd daar rijp voor is. Het staat momenteel niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Eerder heeft Selena een TikTok geplaatst waarin ze danst op het nummer ‘About Damn Time’ van Lizzo. Lizzo reageerde op de video met ‘Collab?’ Waarop Selena antwoord met ‘Yes, Yes, yes!’ Wellicht kunnen wij dus een leuke samenwerking verwachten op haar nieuwe album. Het zou toch geweldig zijn!?

Veel druk in haar jeugd

Selena is vanaf jongs af aan al te zien op televisie. Zo heeft ze in verschillende films en series van Disney gespeeld. Ze is dus ook niets anders gewend dan rode lopers en paparazzi. Toch heeft ze laten weten dat ze veel druk heeft ervaren in haar jeugd. “Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet.” Gelukkig trekt Selena zich tegenwoordig niets meer aan van al die nare opmerkingen. Ze is tegenwoordig een enorme voorstander van ‘body positivity’ en showt dit regelmatig op TikTok.

Lees ook: Look-a-likes van celebs waar je mond van open valt

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @selenagomez