Celebs

Oei: Temptation’s Christian wilde wel trouwen, maar níét met Angela!

Toen Angela en Christian in 2020 meededen aan Temptation Island, waren ze er allebei van overtuigd dat zij dit liefdesavontuur wel zouden doorstaan. Ze waren al acht jaar samen, en ook wij waren ervan overtuigd dat ze dit wel aankonden. Het kwam dan ook als een grote shock toen ze tóch uit elkaar gingen, en nu zijn ze samen te zien in Eating With My Ex!

Heftig: Tempa’s Christian wist niet of hij met Angela wilde trouwen

Hij vertelt dat hij wel wist dat hij wilde trouwen, maar dat hij niet wist of hij met Angela wilde trouwen. Heftig!

Break up

Na hun deelname aan Temptation Island leek het heel even goed te gaan tussen Christian en Angela: beiden hadden ze geen onvergeeflijke dingen gedaan, en ze wilden hun relatie thuis voortzetten. Tóch besloten ze niet lang na de opnames een punt achter hun relatie – van acht jaar! – te zetten. Dit was omdat Angela eigenlijk al een paar jaar klaar was om te trouwen, maar Christian hier nog over twijfelde.

Lees ook: Oei: Prince Charming Rick beschuldigt zijn ex Melvin van het uitlekken van pornocarrière

Inmiddels zijn ze dus al twee jaar uit elkaar, maar Angela vraagt zich nog steeds af waarom hij na die relatie van acht jaar nog steeds niet wilde trouwen. In de nieuwe aflevering van Eating With My Ex krijgt ze hier een antwoord op, waar ze waarschijnlijk niet op had gehoopt.

Eating With My Ex

In de aflevering zien we dat Christian de vraag ”Snap je dat ik niet met je wilde trouwen?” opleest. Angela reageert hier vol verbazing op. ”Wilde je niet met mij trouwen?” ”Ik wilde met je trouwen, maar het was altijd een twijfelgeval. Ik vind: als je twijfelt, wil je eigenlijk niet met die persoon trouwen,” legt Christian uit. Auch!

Voor Angela is dit antwoord echter niet voldoende. ”Dit is confusing, want is het nou zo dat je wel wilde trouwen, maar er dingen waren waardoor je het uitstelde? Of wilde je niet trouwen en zocht je excuses?” vraagt ze aan hem. ”Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde. Ik wil sowieso ooit trouwen, en dat wil ik maar één keer,” licht hij toe. Het lijkt erop dat dit niet het antwoord is waar Angela op hoopte. ”Dat is niet leuk om te horen. Het is een beetje lastig,” zegt ze in het privé-interview. ”Dat kwam hard aan. Dat is niet wat je tegen mij gezegd hebt. Ook vroeger niet en bij ons laatste gesprek niet.” Heftig!

Lees ook: Robin tegen Shirley: ‘Je vindt waarschijnlijk een Hans die alles voor je betaald.’

Bron: Grazia

Must reads 👀