Celebs

Zien: dit is hoe Esmé uit Temptation Island er vroeger uitzag!

Esmé is misschien wel één van de meest opmerkelijke verleidsters van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De prachtige brunette heeft het nogal gezellig met deelnemer Ivo, maar wist je dat ze niet altijd bruin haar heeft gehad? Vroeger ging ze namelijk als blondine door het leven!

Zo zag Temptation Island’s Esmé eruit als blondine

Ze is nu natuurlijk prachtig, maar het blonde vinden wij ook heel mooi staan!

Love or Leave

Esmé doet als verleidster mee aan het huidige seizoen van Temptation Island waar ze op zoek is naar haar ideale partner. Zelf is zij spontaan, vrolijk, vriendelijk, avontuurlijk en ze houdt van reizen. Vanaf het begin hadden we dus stiekem al wel door dat ze goed bij Ivo zou passen; één van mensen die als koppel meedoet. En ja hoor, we zien dat Ivo en Esmé echt wel de temptation aangaan. Wij zijn héél benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

Diepe connectie

Esmé doet niet mee met als doel een relatie op te breken, maar om zelf de liefde te vinden. Ze is inmiddels al twee jaar single na een serieuze relatie, en op zoek naar iemand waarmee ze een diepe connectie aan kan gaan. In de eerste aflevering van Temptation Island vertelt ze dan ook wat ze zoekt in een partner. ”Standvastig en iemand waar je lekker mee kan praten,” zou ze dit vinden in Ivo?

Blondine

Wij kennen Esmé nu natuurlijk als de vrolijke brunette, maar wist je dat ze ook een tijdje blond haar heeft gehad? En je raadt het al; ook dit stond haar amazing. Haar Facebook staat vól met oude foto’s, waar ze deze blonde coupe rockte. En kijk even hoe prachtig ze is!

In 2017 was ze zelfs een tijdje platinum blond!

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram @esme_x

Must reads 👀