Celebs

Omg! Jaimy Dorenbosch vraagt vriendin Mira Soeteman ten huwelijk!

Roos-Sanne

Remember het mega knappe stel Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman, die allebei mee hebben gedaan aan Temptation Island? In 2019 deed Jaimy mee als verleider van het programma, en Mira deed een poging om de harten van de VIPS in seizoen twee te veroveren. De twee zijn inmiddels al een tijdje helemaal happy samen, en Jaimy heeft Mira nu ten huwelijk gevraagd!

Cute: Temptation’s Jaimy vraagt vriendin Mira ten huwelijk!

She said yes! Wij feliciteren het stel met hun verloving!

Gaby Blaaser

Jaimy ken je wellicht niet alleen van Temptation Island, maar ook als de ex van Gaby Blaaser! De twee hebben een korte relatie gehad, maar zijn in 2019 toch uit elkaar gegaan omdat Jaimy op zoek was naar een vaste relatie, maar Gaby niet. Gelukkig heeft hij de liefde helemaal gevonden bij zijn huidige vriendin – of moeten we zeggen, verloofde! – Mira Soeteman.

Daarnaast kun je Jaimy ook kennen van Boxing Influencers, waar hij het tegen Merij Brooklyn opnam in de ring!

Relatie

Jaimy en Mira zijn inmiddels een jaar samen, en hebben al heel wat stappen gezet met z’n tweeën. Ze zijn in december afgelopen jaar namelijk gaan samenwonen. Niet in Nederland, maar in Spanje! Hoe leuk is dat?! We zien op hun Instagram ook vaak de meest schattige foto’s van elkaar voorbijkomen, en ze lijken helemaal in love.

Verloofd

Hier blijft het niet bij, de twee zijn namelijk ready voor de volgende stap in hun relatie. Jaimy heeft Mira ten huwelijk gevraagd! Op zijn Instagram deelt hij een prachtige foto, en het nieuws dat ze ja heeft gezegd. ”SHE SAID YES ❤️💍,” schrijft hij bij de post. Wij zijn heel blij voor het stel, en kunnen niet wachten op de prachtige wedding photos die er – hopelijk – aan gaan komen!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @jaimydorenbosch_official