Celebs

Finally: Harry Styles nieuwe album ‘Harry’s House’ is uit

‘You know it’s not the same as it was’. Guys, wat is Harry Styles toch een superster. Échte fans weten dit natuurlijk allang, maar: Harry’s nieuwe album ‘Harry’s House’ is ein-de-lijk uit! Het nieuwe album staat vol met leuke liedjes van ‘Grapejuice’ tot ‘Music for a Sushi Restaurant’. Wij zijn helemaal fan! Harry Styles is tegenwoordig veel meer dan die leuke krullenbol uit One Direction, and we’re here for it!

Lees ook: OMG! Harry Styles is binnenkort te zien in de nieuwste Marvel film The Eternals

Harry is een showstopper

De carrière van Harry Styles volgen wij vanaf dag 1 op de voet. Het begon allemaal bij een onschuldige auditie aan het programma ‘X Factor’. Daar werd hij al snel met verschillende jongens in een groep gegooid. And there it was; One Direction is geboren. Deze populaire boyband heeft alleen maar succes nummers naar buiten gebracht, totdat ze in 2015 besloten om de groep stop te zetten. Wel was er geluk bij een ongeluk; alle leden besloten solo verder te gaan. Dus ook Harry!

Lees ook: Er bestaat nu een Harry Styles-restaurant (aka de droom van iedere fan)

We kunnen één ding wel stellen; uit alle solocarrières heeft Harry toch het meeste succes behaald. Het begon natuurlijk allemaal bij het nummer ‘Watermelon Sugar’. Daarin zagen wij dat Harry niet langer ‘die leuke jongen uit 1D’ was. Hij is echt volwassen geworden en het staat hem goed! Met zijn catchy songs heeft hij een geheel nieuwe fanbase opgericht. Het zijn niet langer die gillende tienermeisjes van vroeger. Hold up: die zijn er ook nog, maar er zijn nu ook veel meer jongens die zich kunnen herkennen in zijn muziek.

Harry’s looks zijn iconic

Wij krijgen geen genoeg van alle fan edits die wij voorbij zien komen op TikTok. Het is wel duidelijk Harry maakt met zijn looks en optredens écht weer een nieuw statement in het medialandschap. Zo rent hij regelmatig met een LGBTQ+ vlag het podium op. En als we het er dan toch over hebben, wat denken jullie: hebben Harry Styles en Louis Tomlinson een oogje op elkaar? OMG, we cant!

Lees ook: ZIEN: Dit is de betekenis van het liedje Watermelon Sugar van Harry Styles

We hebben het dan nog niet eens over zijn looks gepraat. We vinden het geweldig als Harry weer eens in een jurk op de cover van een tijdschrift staat. En die gekleurde pakken tijdens zijn concerten, zijn natuurlijk helemaal amazing! Het is nu wel duidelijk: wij zijn mega fan van Harry en zijn album ‘Harry’s House’ gaan wij door en door luisteren!

Beeld: Pinterest