Beauty

Oeh: ‘Face wine’ schijnt mega goed voor je huid te zijn!

TikTok is dé plek waar de raarste trends ontstaan. We hebben er al heel wat gezien; van beauty hacks tot dingen die het dagelijks leven iets makkelijker maken, op TikTok vind je het wel. Nu gaat er ook weer iets bijzonders rond op het platform: namelijk face wine.

TikTok-hack face wine schijnt amazing voor je huid te zijn: dit is het

Hate to break it to you, maar face wine heeft niks met normale wijn te maken. Helaas!

TikTok hack

Misschien komt de naam Monet McMichael je wel bekend voor. Remember de TikTok eyeliner hack die laatst rondging? Die ene waar je miceallair water of een settingspray mixt met een kleurrijke oogschaduw, waardoor je elke kleur liquid eyeliner kan krijgen die je wil? Dit is dus bedacht en viral gegaan door Monet McMichael, en dat is niet de enige hack die ze voor ons in petto heeft!

Lees ook: Een bevroren komkommer om van je acne af te komen!

Face wine

Een paar weken geleden deelde Monet namelijk een ASMR get ready with me, waarin ze begon met druivenwater over haar hele gezicht sprayde. The internet went wild over this. Dit is de originele video:

@monetmcmichael

*whipser voice* take a deep breath – let’s get ready ☁️ the ASMR sounds were indeed soundinggggg

♬ original sound – monet mcmichael 🤍

Omdat dit product ineens viral ging, moest the icon Mikayla Nogueira herself dit ook testen. ”Oh my, ik zou dit de hele dag kunnen doen,” zegt ze erover. ”Dat is fijn. Dit is letterlijk gewoon druivenwater. Het ruikt naar verse druiven en ik wil meer op mijn gezicht sprayen, maar ik wil het niet verspillen.” Ook vertelt ze dat haar huid er heel mooi uitziet na gebruik, en het je huid een beetje plakkerig achterlaat, wat natuurlijk perfect is voor onder je make-up. A must!

Bekijk hier de video van Mikayla:

@mikaylanogueira @monet mcmichael 🤍 all it took was that one clip to make me go buy that 😂 #makeup #beauty ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Lees ook: Dit is dé beste contour hack voor een strakke kaaklijn volgens Nikkie de Jager

Druivenwater

Het product dat in deze video’s wordt gebruikt, is het druivenwater van het merk Caudalie. Natuurlijk is dit product – doordat het trending is op TikTok – nu uitverkocht, maar wij leggen je alsnog even uit wat het precies is!

Het druivenwater is gemaakt van druiven en is 100% plantaardig, wat sowieso al een groot voordeel is. Maar wat doet dit product eigenlijk? Het druivenwater heeft een hydraterend en kalmerend effect, waardoor het perfect is voor mensen met een gevoelige, geïrriteerde of onzuivere huid. We need!

Bron: TikTok @monetmcmichaelBeeld: Pinterest | @lisafranklinGB