Celebs

Dit cadeau kreeg Maxima voor haar 51ste verjaardag

Onze koningin Máxima is vorige week dinsdag 51 geworden. Helaas heeft ze door de pandemie haar 50ste verjaardag nooit kunnen vieren. Daar was het nu de hoogste tijd voor! Afgelopen zaterdag heeft Máxima haar 50ste verjaardag gevierd en dit was één groot feest. En om deze mijlpaal te vieren heeft onze koningin wel een heel bijzonder en duur cadeau gekregen…

Lees ook: Zo goed passen WimLex en Maxima bij elkaar volgens de sterren

Stylish koningin

Wij kunnen best wel trots zijn op Máxima. De koningin ziet er namelijk altijd tiptop in orde uit. Ook haar kinderen en natuurlijk de koning zien er altijd gestyled uit. Er zijn dan ook mensen die zich focussen op het koningshuis en zich dan voornamelijk richten op de outfits. Josine van modekoninginmaxima.nl, viel wel iets heel bijzonders op. Máxime was namelijk aanwezig bij de Koning Willem I Prijzen. Daar mocht onze koningin zelf ook meerdere prijzen uitreiken. Ook daar zag onze koningin -hoe kan het ook anders- er weer prachtig uit! Maar wat opviel waren de sieraden die zij droeg. Ze droeg verschillende sieraden om haar arm, maar dat ene horloge viel toch wel écht op. Ze droeg namelijk een horloge van Hermès. En zoals je misschien wel weet zijn deze horloges aan de dure kant. Niemand heeft dit sieraad ooit bij onze koningin gezien, voor deze uitreiking. Dus vele denken dat dit wel eens haar verjaardagscadeau heeft kunnen zijn!

Cadeau van de koning

We weten het niet 100% zeker, maar speculeren kan altijd. Misschien hebben onze prinsessen hun zakgeld bij elkaar gelegd om een cadeautje te kopen voor hun lieve moeder. Of wilde onze koning Willem Alexander zijn vrouw eens goed in de watten leggen? Hoe dan ook; het horloge is een echte investering. Het klokje om haar arm is een Hermès Cape Cod, waar échte diamanten in zijn verwerkt. Het badje van het horloge is gemaakt van krokodillenleer. Weet je wat de prijs was van dit klokje? Zo’n 6.650 euro! Nu maar hopen dan Máxima er voorzichtig mee doet, want je kan niet 1, 2, 3 een nieuwe kopen.

Lees ook: Dit zijn de meest iconische outfits die koningin Máxima heeft gedragen

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Pinterest