Love

Dit zijn de eerste beelden van het droomhuwelijk van influencer Rianne Meijer

We dromen allemaal al dagen weg bij het zien van alle content die online wordt gepost over het droomhuwelijk van Rianne Meijer. Het is zo heer-lijk over de top gevierd in Italië. Alle familie en vrienden van de bruid en bruidegom waren erbij. Dit is voor de twee sowieso een dag om nooit te vergeten! Wij delen hier de eerste prachtigste kiekjes van de bruiloft met jou.

Lees ook: Love is in the air: influencer Rianne Meijer is ten huwelijk gevraagd

Samen in het huwelijksbootje gestapt

“You guys… I SAID YES😭😭😭❤️❤️💍💍💍”, deelde Rianne in december 2020. Sindsdien zou wij gek op het koppel. Twee knappe en leuke mensen die gaan trouwen. We love! Rianne kennen wij natuurlijk van de prachtige Instagram plaatjes die ze met ons deelt. Wij houden ervan hoe eerlijk zij is tegenover haar volgers. Zo wisten wij al een tijdje dat Rianne en haar toekomstige man Roy niet konden wachten op de bruiloft en dat de twee druk bezig waren met het plannen van de trouwerij. Ein-de-lijk is het zover; ze zijn getrouwd! En zoals wij Rianne kennen was de trouwdag tot in de puntjes verzorgd. Wij stonden te popelen om de eerste beelden te zien, en nu ze die finally deelt kunnen wij niet stoppen met zwijmelen bij de foto’s. Its looking amazing! De twee zijn getrouwd op 23-05-2022. 🤍

View post on Instagram
 

De bruiloft was prachtig

Je kan dit toch echt wel een droom bruiloft noemen. De trouwerij vond plaats in Toscane in Italië, waar het (gelukkig) prachtig weer was. De bruiloft werd dan ook buitengehouden tussen de witte rozen struiken. A dream! Ook voor de gasten werd er goed gezorgd. Zij verbleven in Italië en dineerde met heerlijk eten en een lekkere wijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige jurk van Rianne. Het stel trouwde klassiek in het wit. En de jurk van Rianne kwam van het kledingmerk Milla Nova.

Lees ook: Instagram VS reality: dit zijn de mooiste pareltjes van het internet

“JUST MARRIED ❤️❤️❤️”, schrijft Rianne onder de foto’s die ze deelt via Instagram. Veel BN’ers reageren op het bericht, ze zijn natuurlijk super jaloers! Net als wij!

View post on Instagram
 

Bron: @riannemeijerBeeld: Instagram @riannemeijer