Celebs

OMG! Paris Hilton heeft een luxe villa voor haar 20 hondjes!

De meeste mensen hebben vaak maar één huisdier. Maar niet Paris Hilton, want die heeft namelijk 20 hondjes! Gelukkig worden de beestjes wel goed verzorgd. Paris heeft dan ook een reusachtige hondenvilla waar alle hondjes in kunnen wonen!

Lees ook: Dit is de me-ga dure villa van Romee Strijd

Paris Hilton loves dogs!

Paris Hilton is trotse eigenaar van een heleboel hondjes. Hoeveel het er nou echt zijn, dat weet ze zelf eigenlijk ook niet. Het zijn er te veel om te tellen! Paris is altijd al een dierenvriend geweest. Vroeger als kind had ze al een kat, een fred, een biggetje en een aapje. Maar nu stort ze zich helemaal op haar lieve hondjes. Ze heeft zelfs een Instagramaccount voor ze aangemaakt: @hiltonpets.

Hondenvilla

Paris heeft in haar achtertuin een gigantische hondenvilla laten bouwen voor maar liefst $325.000!!! Het lijkt net een echt huis. De hondjes hebben zelfs een voortuin en een kroonluchter. Wat wil je nog meer als hond, behalve lekkere koekjes dan 😉

Lees ook: Oeh: dit is de vriend van Anna Nooshin!

Op Instagram deelt Paris een schattige video waarop de hondjes in de hondenvilla zijn. En geef toe, dat is toch best wel schattig!

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram @parishilton