Films & Series

Whait, what? Christine Quinn vertelt dat de makers van Selling Sunset alles verdraaien

Wij zijn obsessed met Selling Sunset, want naast de prachtige huizen is het drama in deze show echt on point. Zo lijken de dames van de Openheim Group steeds nieuwe manieren te vinden om elkaar naar beneden te halen en daarin speelt Christine iedere keer weer de hoofdrol. Sterker nog: Christine is weer op zoek naar drama, want zij beweerd nu dat de makers van Selling Sunset de show compleet verdraaien en dat Chrishell nooit oprechte gevoelens heeft gehad voor Jason. Wow, whutt? 

Christine Quinn vertelt dat de makers van Selling Sunset alles verdraaien

Christine Quinn steelt ieder seizoen van Selling Sunset weer de show met haar bijzondere outfits, fantastische lichaam en haar gemene manier van collega’s naar beneden halen en dan hebben we het vooral over Chrishell. Hoe sneu het ook is genieten we ieder seizoen toch weer van al het drama rondom Christine en nu steelt zij weer de show met een aantal pittige roddels over haar collega’s en de makers van Selling Sunset. Zij heeft in een aflevering van de podcast-serie Call Her Daddy namelijk vertelt dat de makers van Selling Sunset de show compleet verdraaien. Zo blijkt dat er zes fulltime storyboarders in de show zijn en die verhaallijnen schrijven die afhankelijk zijn van de dingen die gebeuren in het echte leven van de meiden. Tijdens de show blijken de verhalen van de storyboarders dus het belangrijkste, want Christine legt uit dat ze het in een scene een keer over Mary had, terwijl haar mond op beeld uiteindelijk Amanza zei. Hhmm, als dit echt zo is, is dat wel heel vreemd, maar we weten het natuurlijk nooit met Christine!

Volgens Christine had Chrishell geen echte gevoelens voor Jason

Naast deze schokkende onthulling van Christine, maakt zij ook van de gelegenheid gebruik om nog een sneer uit te delen aan Chrishell. Volgens haar is de relatie van Jason en Chrishell namelijk nep geweest: “It was a great story line. I Think that Jason did have genuine feelings for her. Do I think that. she had genuine feelings for him? No.” Hier blijft het natuurlijk niet bij Christine vertelt namelijk ook dat zij ze maar twee keer samen heeft gezien en dat een keer daarvan op haar makelaars event was. Wij geloven niet zoveel van deze beschuldiging en dat Christine Jason en Chrishell niet zo vaak samen heeft gezien ligt waarschijnlijk aan haar gedrag tegen Chrishell! 😉 Kortom de aflevering van Call Her Daddy met Christine is zeker de moeite waard om even te checken op Spotify, want we love the juice! 

Beeld: Netflix

Must reads 👀