Celebs

Dusty vertelt over leven na levensgevaarlijk ongeluk: ”Ik ben al een jaar nuchter”

In september is het een jaar geleden dat Dusty, die we kennen door zijn deelname aan Ex On The Beach, een heel heftig scooterongeluk kreeg. Nu geeft hij weer een update over zijn gezondheid!

Zo gaat het nu met EOTB Dusty na zijn scooterongeluk

Eerder gaven we al een life update over Dusty, maar nu vertelt hij zelf hoe zijn fysieke gezondheid ervoor staat!

Levensgevaarlijk scooterongeluk

Vorig jaar in september kregen we te horen dat Dusty een heftig scooterongeluk had gehad, nadat hij onderweg naar huis was van een strandfeestje. Het ging toen heel slecht met hem, en hij verkeerde in kritieke toestand. Naar eigen zeggen kwam er bloed uit zijn oog, oor en mond, en zat er een gat in zijn halsslagader. Hij vertelt dat bijna dood was geweest, en dat hij twee maanden in coma heeft gelegen. Volgens hem waren de dokters dan ook verbaasd dat hij zo snel herstelde van zijn verwondingen.

Ook vertelt hij dat hij het zelf allemaal niet meer heeft meegekregen. ”Ik heb gelukkig geen pijn gevoeld,” zegt hij erover. Hij snapte twee maanden later dus pas wat er was gebeurd, nadat hij wakker werd uit zijn coma en het zware revalidatieproces begon. Het zien van de foto’s na het ongeluk, was dan ook heel heftig voor hem. ”De dood stond voor de deur. Gelukkig ben ik er heel goed vanaf gekomen en kan ik alles nog,” vertelt hij. Inmiddels heeft hij ook een hele andere levensvisie: ”Geniet ervan, want een morgen is je niet altijd gegeven.”

Een jaar nuchter

Al snel gingen de geruchten rond dat Dusty dronken op de scooter zou hebben gezeten, en dat dat is wat het ongeluk veroorzaakte. Gelukkig heeft hij dit zelf ontkracht, door te vertellen dat hier niks van waar was. Ondanks hij dus niet dronken op de scooter zat, heeft hij na het ongeluk wel besloten om niet meer te drinken. ”Ik heb nooit meer gedronken, omdat dat dat gevolgen kan hebben voor mijn hersenen. Dus ik ben nu een jaar nuchter,” vertelt hij erover. Dusty had echter de reputatie van een echt feestbeest, die nogal wat drankjes op kon. ”Het was een kwestie van wennen. Drank is sowieso heel slecht voor je.”

Hij heeft zijn leven dus flink veranderd. Wij zijn heel blij om te horen dat het goed met hem gaat!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @dustytaconis

Must reads 👀