Celebs

Meedoen aan dit tv-programma is EOTB’s Dusty’s grootste levensdoel!

Wij kennen allemaal loverboy Dusty Taconis wel. Hij werd natuurlijk bekend door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Daar kreeg hij al veel kritiek over zich heen, maar hij had ook nog de pech bij een scooterongeluk. Hij heeft lang moeten revalideren nadat hij in coma in geraakt, maar hij is klaar om het leven weer op te pakken. Hij wil zelfs graag meedoen aan Temptation Island. Dat willen wij ook wel zien! Drama…

Lees ook: Ex-vriendin Lisa vertelt Dusty eens flink de waarheid in nieuwe aflevering Eating With My Ex

Ook Dusty wordt volwassen

Je zou denken dat het nooit ging gebeuren, maar als wij Dusty moeten geloven is het toch echt zover; hij is toe aan een échte liefde. “Ik weet van mezelf dat ik heel loyaal ben als ik in een relatie zit”, zegt Dusty. “Ik heb dat ook met mijn ex meegemaakt, want ik had niet eens zin dat meiden tegen me spraken toen. Ik dacht: ik heb een vriendin en zij is mijn alles, dus praat niet tegen mij.” Zo toe maar, kan Dusty dan toch loyaal zijn? Zelf laat hij ook weten dat hij zijn wilde periode achter zich heeft gelaten. Moeten wij hem dan toch nog een tweede kans geven?

Dusty wil meedoen aan Temptation Island

Eerder heeft Dusty dus meegedaan aan Ex on the Beach: Double Dutch. Daar zorgde hij voor het nodige drama. Precies wat wij nodig hadden. Maar nu laat hij weten dat als hij weer een vriendin krijgt hij grote plannen heeft. “Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan Temptation Island mee te doen. Zodat ik aan iedereen die denkt dat ik niet loyaal ben, kan laten zien dat ik dat wel ben. Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging.” Nou, hij is wel heel zeker van zijn zaak. Wij denken maar zo: eerst zien dan geloven!

Lees ook: Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach

Hij gedroeg zich totaal het tegenovergestelde in Ex on the Beach. Hij heeft daar niet laten zien dat hij loyaal kan zijn. “Ik zat niet met meisjes die mijn type waren in de villa. Ik moest gewoon roeien met de riemen die ik had. Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn. De meiden in de villa waren gewoon geen relatiemateriaal”. Wij weten ook dat de meiden in de villa ook bepaald geen lieverdjes waren, maar je moet het ook bij jezelf zoeken. Het lijkt ons in ieder geval geweldig om hem te zien terugkeren in Tempa!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @dustytaconis

Must reads 👀