Celebs

Wauw: in deze Dolce & Gabana jurk trouwde Kourtney Kardashian

Het is ongeveer een week geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker in het huwelijksbootje stapten. Van de Kardashians zijn we natuurlijk gewend dat ze altijd in de meest extravagante jurken aankomen, dus het is ook geen verassing dat Kourtney in een nogal opmerkelijke jurk trouwde. Dit is ‘m!

Dit is alles dat je moet weten over de – peperdure – trouwjurk van Kourtney Kardashian!

Nadat Kourtney en Travis trouwden in Las Vegas, hebben ze hun bruiloft gevierd Portofino, Italië. En Kourtney droeg een bijzondere jurk!

Gebasseerd op Italiaanse lingerie

De jurk die Kourtney droeg, is nogal speciaal, het is namelijk een one of a kind Dolce & Gabbana, compleet gemaakt van satijn en kant. De jurk is geïnspireerd op lingerie die Italiaanse vrouwen in de jaren ’60 droegen. Het is geen traditionele, lange jurk, maar hij komt tot nét onder haar billen. 

Bij haar jurk draagt ze een mega lange sluier met hand geborduurde bloemen erop die geïnspireerd zijn door de mediterrane tuinen van Portofino, en een afbeelding van Maagd Maria. Om haar look af te maken draagt ze prachtige witte, kanten hakken en handschoentjes van tule.

Lees ook: Dit waren de looks van de Kardashians tijdens het Met Gala 2022


Beeld: Ellen Von Unwerth

Dolce & Gabbana

De jurk is dus ontworpen door de Italiaanse, wereldberoemde desginers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Kourtney is hier natuurlijk mega enthousiast over, en dat mag ook wel! ”Het ontwerpen van mijn jurken met Domenico en Stefano is in alle opzichten een droom die is uitgekomen,” vertelt ze. Ook het pak dat Travis droeg is ontworpen door Dolce & Gabbana.

Lees ook: Oke dan: er bestaat nu een geurkaars die ruikt naar het orgasme van Kourtney Kardashian

Familie

Natuurlijk waren ook de familie en vrienden van Kourtney aanwezig. Ook zij zagen er weer geweldig uit! Bekijk hun looks hier:


Beeld: Facebook – Film Junkie


Beeld: Facebook – Film Junkie


Beeld: Facebook – Film Junkie


Beeld: Facebook – Film Junkie


Beeld: Facebook – Film Junkie

Bron: VogueBeeld: Instagram @kourtneykardash

Must reads 👀