Celebs

Zien: met déze 11 minuten workout blijft Kendall Jenner in shape!

Naast dat Kendall Jenner een prachtige vrouw is, heeft ze ook een afgetraind, slank lichaam; iets waar wij mega jaloers op zijn! Het kost natuurlijk hard werk om dit te bereiken, dus hoe zorgt Kendall ervoor dat ze in shape blijft? Dit is haar workout van slechts 11 minuten, die haar hierbij helpt!

Dit is de workout van 11 minuten waarmee Kendall Jenner herself in vorm blijft!

Wie wil nou niet het prachtige lichaam van Kendall Jenner? Dit is de workout – die maar 11 minuten duurt, trouwens – waarmee zij in shape blijft!

Modellenwerk

Kendall Jenner is natuurlijk bekend van Keeping Up With The Kardashians, als één na jongste dochter, maar zeker ook van haar modellenwerk. Ze doet het dan ook supergoed in dat wereldje, met samenwerkingen met merken zoals Givenchy, Dior, Chanel en andere grote bedrijven. Daarnaast staat ze ook bekend als de fit girl die ze is. Ze is namelijk lang, en súperslank! Met haar afgetrainde lichaam maakt ze iedereen jaloers.

Workout van 11 minuten

Nu blijkt dus dat er helemaal niet zoveel voor nodig is om in shape te blijven voor haar! Ze volgt namelijk een workout met 13 verschillende oefeningen, waar ze maar 11 minuten mee bezig is. Ideaal! En het beste is nog; je kan ze gewoon thuis doen, en hebt geen equipment nodig! In haar app en op haar YouTube kanaal deelt Kendall de workout die ze doet. Bekijk ‘m hier:

Watch on YouTube

Personal trainer

Helaas, hoe perfect het ook lijkt, zo’n workout van 11 minuten, dat is natuurlijk niet genoeg om haar vorm te krijgen en onderhouden. Ze vertelt namelijk dat ze ook met een personal trainer sport. ”Mijn trainer killt mijn buikspieren. De volgende dag doet het zelfs pijn om te lachen! Dan weet ik dat ik mijn oefeningen goed heb gedaan,” vertelt ze daarover. Daarnaast besluit ze ook wel eens op willekeurige momenten om een oefening te doen. ”Soms, als ik televisie aan het kijken ben, denk ik eraan om gewoon even wat crunches te doen. En dan hup, even met m’n luie kont van de bank, en daarna kan ik weer relaxen.”

Beeld: Instagram @kendalljenner