Celebs

She said yes! Dít Temptation Island-koppel gaat trouwen!

Waarschijnlijk ken je dit spraakmakende koppel uit Temptation Island VIPS 2019 nog wel: Orpheo en Liessinde. Ze kwamen later aan als vervangers voor Channah en Quentin, maar dat heeft ze niet tegengehouden om genoeg drama te veroorzaken! Nu hebben we toch wel heel erg leuk nieuws over de twee: ze gaan namelijk trouwen!

Temptation Island’s Orpheo en Liessinde gaan trouwen!

Ze kondigden het leuke nieuws aan via Instagram!

Temptation Island

Orpheo en Liessinde ken je dus waarschijnlijk omdat ze in 2019 meededen aan Temptation Island VIPS. De twee deden pas later mee aan het liefdesavontuur, omdat ze in de plaats van Channah en Quentin kwamen. Toch hebben ze genoeg drama veroorzaakt; Orpheo maakte namelijk nogal opmerkelijke opmerkingen tijdens zijn tijd op het eiland. Toch keerden ze weer samen terug naar huis, maar daar stopte de drama niet, ze zijn namelijk een tijdje uit elkaar geweest. Dit was alleen niet voor lange duur, want niet veel later waren ze weer samen.

Dat was alleen niet het enige drama die ze veroorzaakten: een tijdje geleden lieten ze hun volgers denken dat ze in verwachting waren, en bleek dit toch niet zo te zijn. De volgers waren hier zoals je je kan voorstellen niet erg blij mee, en ze kregen er veel negatieve reacties door. Ondanks alle drama die de twee hebben doorstaan, lijkt het erop dat de twee nu klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie!

She said yes

Op Instagram deelt Orpheo een video, waarin we zien dat hij haar ten huwelijk vraagt. Geblinddoekt neemt hij Liessinde mee naar het strand, waar hij op één knie gaat. ”Will you marry me Liessinde?” staat er op het zand geschreven, en we zien dat ze volmondig ‘ja’ zegt. Cute! 

In de caption schrijft hij over de moeilijke tijden die ze samen hebben doorstaan. ”Dit is niet zomaar een keuze die je na één dag bepaald, deze keuze is gebaseerd op het feit dat ik zowel met jou als zonder jou heb geleefd,” schrijft hij. ”2017 was de start van onze eerste relatie. 2019 op 31 December om precies te zijn, besloten wij om de wegen te scheiden. Zoals eerder aangegeven besloot ik om volledig op mezelf te focussen en stappen te maken, ik zag de progressie en ik was blij. Daarentegen heb jij ook niet stil gezeten en ben je gegroeid naar een betere versie van jezelf. 2021 31 December besloten wij om de draad weer op te pakken, en ik kan je zeggen…😏 I’M PROUD! We zijn individueel gegroeid en hebben beide het gemis ervaren, met dat besef in het achterhoofd weet ik ZEKER dat wanneer wij de krachten opnieuw bundelen.” Hoe lief?! Wij feliciteren het knappe koppel met hun verloving!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @orpheo.krolisBeeld: Temptation Island

Must reads 👀