Celebs

OMG: heeft Bachelor Fabrizio spijt van zijn deelname?

Roos-Sanne

Onze Belgische Bachelor heeft nogal wat te verduren gehad: van de drama tijdens de opnames, tot de haatreacties die hij ontving toen de Bachelor uitgezonden werd, niet alles was rozengeur en maneschijn voor Fabrizio. Zou hij spijt hebben van zijn deelname?

Bachelor Fabrizio onthuld: heeft hij spijt van zijn deelname?

Fabrizio’s deelname aan de Bachelor was niet alleen maar positief; heeft hij spijt van zijn deelname?

Negatieve berichten

Vanaf de eerste aflevering kreeg Fabrizio al een dikke bak kritiek over zich heen, mensen vonden destijds dat hij nog steeds dezelfde playboy was, en geloofden niet dat hij oprecht was. Gedurende het seizoen kreeg hij veel kritiek op zijn acties en op hoe hij met de dames omging. Bij de romantic dates zagen we dat Fabrizio met Sanne, Margaux en Madieke het bed had gedeeld; nóg iets waar kijkers het één en ander over te zeggen hadden. Zoals je je kan voorstellen kreeg hij door al deze dingen nogal veel haatberichten.

In een eerder interview over de romantic dates vertelde hij al dat hij het jammer vindt dat de controversie rondom zijn bedavontuurtjes de kijkers bijblijven, en niet de mooie momenten. ”Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen,” vertelde hij over zijn acties.

Spijt van deelname

Ondanks hij dus zelf zijn acties meer dan logisch vindt, dachten de kijkers daar anders over. Maar hebben al die haatreacties ervoor gezorgd dat hij spijt heeft van zijn deelname? Of van bepaalde acties? ”Nee, ik vond het een fantastisch avontuur en zou niks anders hebben gedaan,” vertelt Fabrizio erover. ”Ik ben op mijn eigen manier gaan uitzoeken wie bij me past en voor m’n gevoel heb ik er alles uitgehaald. Het is van A tot Z gelopen zoals ik wilde.” Nou, dan is dat duidelijk!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Must reads 👀