Celebs

Zien: volgers zijn in shock door bikinifoto Roxeanne Hazes

De temperaturen stijgen, dus de bikini’s worden weer uit de kast gehaald. En dit geldt natuurlijk ook voor onze favoriete influencers. Roxeanne Hazes heeft een video op haar Instagram Stories geplaatst waarin ze haar nieuwe bikini showt, en wij als volgers zijnde zijn in shock door haar lichaam!

Roxeanne Hazes verbluft volgers door video in bikini te plaatsen

Roxeanne deelt een video waarin ze haar nieuwe bikini laat zien, and she is looking good!

Bikini body

Roxeanne deelde een video op haar Instagram Stories, waarop ze te zien is in een prachtige, zwarte bikini. De bikini staat haar heel mooi, en ze ziet er mega zelfverzekerd uit. We love to see it. Bij de video schreef ze: ”Hot girls summer. Meiden, remember that every body is a bikini body.” En daar heeft ze groot gelijk in, natuurlijk!

Positieve reacties

Wij hebben zo’n vermoeden dat ze er veel positieve reacties op krijgt. Als je verder in haar Stories kijkt, zie je namelijk dat mensen haar vroegen waar de bikini vandaan was. ”Bikini is gekocht op Asos. Daar hebben ze dus tops voor grotere cupmaten,” schrijft ze erbij. Handig om te weten!

Ook zien we dat Linda de video op Instagram heeft geplaatst, waaronder de positieve reacties binnenstromen! En dat snappen wij wel, want ze ziet er mega goed uit.

And remember, ladies: ieder lichaam is summer ready!

Lees ook: Een bevroren komkommer om van je acne af te komen!
Lees ook: Reislustig hart? Dan is dit dé studie voor jou!

Beeld: Instagram @roxeannehazes