Films & Series

Oei: Kijkers vinden montagefout in Temptation Island aflevering

Wij verheugen ons elke week weer op een nieuwe aflevering van het programma: Temptation Island: Love or Leave. De afleveringen zitten altijd vol met drama. Gisteren was het weer zover. Een nieuwe aflevering stond op ons te wachten. Maar de kijkers spotten wel iets heel geks. Namelijk een vreemde montagefout. Oepsie…

Lees ook: Heftig! Het eerste koppel verlaat Temptation Island!

De connecties worden groter

In dit nieuwe seizoen gingen de makers zich meer richten op de connectie tussen de kandidaten. Het was belangrijk dat ze elkaar goed leerde kennen. In aflevering 5 was het eindelijk zover, de koppels gingen zich meer openstellen naar de vrijgezellen. Whitney kan het bijzonder goed vinden met Iris, maar ook met Maartje. Ivo voelt zich helemaal aangetrokken tot Esmé. In de andere villa gebeurt ook al het een en ander. Annebel ziet Hans en Ramon wel zitten. En Maris voelt gek genoeg steeds meer voor Jari.

Pijnlijke montagefout

Ook zien wij in de aflevering dat Jari ook wel iets voelt voor Maris. Hij is spreekwoordelijk al helemaal voor haar gevallen, maar wacht! Ook letterlijk! In de aflevering zien wij hoe Jari letterlijk onderuitgaat voor Maris. Gelukkig is dit moment vastgelegd op camera, wij lachen ons rot! Maar he, wacht eens even. Oplettende kijkers hebben iets gezien. “Is het iemand anders ook opgevallen dat deze guy zonder shirt viel en met shirt omhoog kwam?”, klonk het in de comments van een TikTok. Awkward!

Lees ook: Fabiola doet schokkende onthulling over haar tijd als verleidster bij Temptation Island

Nu vraag je je af; als Jari en een truitje aan had en ook nog eens anders lag. Is hij dan twee keer gevallen? Hij valt ook vooruit, maar opeens liggen z’n voeten daar waar z’n hoofd viel”, reageert iemand anders onder de TikTok. Het is dan ook heel vreemd wat hier gebeurd is. Is dit shot in scène gezet, om een nog beter beeld te krijgen? Met Tempa weet je het nooit. Wij kunnen helaas niet meer doen dan lachen.

Bron: GraziaBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀