Fashion

Trend alert: deze jurken ga je komende zomer overal zien

De zomer staat alweer bijna om de hoek: dat betekent dat we onze favoriete shorts en jurkjes weer uit de kast kunnen halen! En natuurlijk, net als bij ieder ander seizoen zijn er ook weer toffe trends die we kunnen volgen. Dit zijn de jurken die je deze zomer overal zal zien!

Zien: deze jurken móét je dragen deze zomer

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends! Welke van deze jurken ga jij allemaal dragen?

Floral

Kunnen we dit nog als een trend rekenen, als deze jurk al jarenlang trendy is? Oh well, we doen het toch ;). De iconische jurk met bloemenprint blijven we lekker veel zien deze zomer! Dit soort jurkjes zien we natuurlijk al heel lang voorbijkomen, en dat is niet zonder reden. Ze zijn een echte staple!

Lange mouwen

De jurk met lange mouwen is ideaal voor ‘s avonds. Of je nou in Nederland blijft, of lekker de zon opzoekt in het buitenland; overal kan het flink afkoelen wanneer de zon ondergaat. Als je dus een avondje lekker uit eten gaat of gaat stappen, is een jurk met lange mouwen nog helemaal niet zo’n slecht idee! Lucky you dat dit model trendy is dit jaar ;).

Lees ook: Dit zijn dé haartrends van de zomer van 2022!

Pink slip dress

Weet je nog dat een tijdje gelden de roze slip dress van de Zara he-le-maal viral ging? Nou, dat is niet voor niks; het is natuurlijk een prachtige jurk, en we gaan ‘m deze zomer namelijk heel vaak terugzien! De jurk raakte ook snel uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog genoeg dupes te vinden ;).

Oversized kraag

Oversized kleding is ooit in ons leven gekomen, en nooit meer weggegaan. Deze zomer is er alleen iets nieuws bedacht: een jurk met een oversized kraag! Ja, zo’n kraagje die in de herfst van 2020 helemaal hot was. En wij zijn obsessed!

View post on Instagram
 

Lees ook: Ben jij festival ready? Dit zijn de trends van deze zomer!

Bron: GraziaBeeld: Pinterest | @werberry_shop

Must reads 👀