News

Heftig! Het eerste koppel verlaat Temptation Island!

Inmiddels zijn er al vijf aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island te zien. Hier en daar was het één en ander al voorgevallen, maar nu begint het pas echt! In de nieuwste aflevering zien we namelijk dat het eerste koppel Temptation Island zal verlaten… Oh my God!

Dit is het eerste koppel dat Temptation Island verlaat

In de nieuwste aflevering maken we kennis met de Swing of Love, en zien we dat er een koppel naar huis gaat!

Swing of Love

In de nieuwe aflevering zien we dan eindelijk het nieuwe element in actie: de Swing of Love. De koppels krijgen de kans om hun spullen te pakken, en weer met hun partner naar huis te gaan. Maar het kan ook zijn dat je in je eentje vertrekt, als je partner ervoor kiest om achter te blijven! We zien in deze aflevering dat twee dames wel geïnteresseerd zijn in naar huis gaan.

Linde en Annebel

Annebel en Linde willen eigenlijk allebei weer naar huis met hun partners. Voor Linde voelt Temptation Island meer als een soort uitgaansvakantie, in plaats van een plek waar ze nieuwe connecties aan kan gaan. Annebel geeft aan dat ze heel graag terug naar René wil, maar nog niet de antwoorden heeft gevonden die ze zoekt. Daarom besluiten de dames dat Linde de kans mag krijgen om naar de schommel te gaan, om – hopelijk – herenigd te worden met Jan Sietse.

Na het kampvuur van de heren vraagt Kaj of Sietse even kan blijven, en vertelt hij aan hem over de keuze van zijn vriendin. ”Ik heb gevraagd of je even wil blijven zitten, want ik heb een mededeling. Dit jaar hebben we de Swing of Love. […] Jouw vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van de swing of love, omdat ze met jou Temptation Island wil verlaten,” vertelt Kaj. Sietse is blij dat zijn vriendin zich zo voelt, en is klaar om samen met haar Temptation Island te verlaten. ”Als zij dat voelt en ook voor haar zijn de vragen beantwoord, dan zal ik dezelfde beslissing nemen,” zegt hij. Cute!

Emotioneel terugzien

Zodra Linde en Sietse weer herenigd worden, wordt Sietse emotioneel. ”Ik ben zo trots op jou. […] Ik weet wat ik aan jou heb en ik ben zo verliefd. Wat heb ik hier dan nog te zoeken?” zegt hij. Hoe lief?! Ook Linde is dolgelukkig met haar keuze. ”Ik zag Sietse en dacht: jij bent mijn soulmate.”

Beeld: TOM CORNELISSEN