Celebs

Thomas en Merel willen geen relatie-stempel: ‘aan het daten’

Wie het allemaal een beetje gevolgd hebben, weten dat Merel het hart van Thomas wist te veroveren in de Bachelor. En niet alleen dat: de twee zijn nog steeds helemaal happy samen! Hoewel ze nu dus al iets meer dan een halfjaar samen zijn, willen ze het nog geen relatie noemen.

Thomas en Merel nog niet officieel: ‘exclusief aan het daten’

De twee hebben het wel heel gezellig samen, en vertellen ook stapelgek op elkaar te zijn!

Aan het daten

Thomas en Merel geven allebei in een interview met &C aan dat ze hun relatie nog niet officieel willen noemen, maar dat ze eigenlijk gewoon nog aan het daten zijn. ”We zijn wel exclusief aan het daten natuurlijk, maar we zijn zo lang alleen maar met z’n tweeën geweest. Eerst in Mexico en daarna in het geheim in Nederland. Dat is niet vergelijkbaar met het echte leven, vandaar dat we hebben besloten het rustig op te willen bouwen,” vertelt Merel erover.

Ook heeft het ermee te maken dat ze allebei niet snel 100% voor iemand durven te gaan. ”Ik vind het moeilijk om meteen voor honderd procent voor iemand te gaan. Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik” vertelt Thomas. Ook Merel heeft dit: ”Heel erg. Sowieso laat ik niet snel mensen toe, wat waarschijnlijk komt doordat ik mijn moeder op jonge leeftijd ben verloren. Hiervoor had ik ook al bijna zeven jaar geen serieuze relatie meer gehad. Als ik er nu voor ga met iemand wil ik dat ik er zeker van ben.”

Toekomstplannen

Ondanks ze hun relatie dus nog niet écht officieel hebben gemaakt, zijn de twee wel helemaal gek op elkaar. Of er al kinderwensen besproken zijn? ”Daarvoor is het nog te vroeg. Aan kinderen moet ik ook echt nog even niet denken, hoor. Maar zeg nooit nooit,” vertelt Thomas erover. Tja, dat snappen we wel. Ook geeft Thomas aan dat hij op dit moment liever met de dag leeft, dan toekomstplannen te maken. ”Ik hou niet van vijfjarenplannen. Wie weet denk ik er over een jaar heel anders over.”

Bron: &CBeeld: Instagram @thooootje

Must reads 👀