Celebs

BREAKING! Rihanna is bevallen van haar eerste kindje!

Goed baby nieuws voor zangeres Rihanna en A$AP Rocky. De twee zijn ouders geworden van hun eerste kindje! Dit maakte TMZ zojuist bekend. Ook is er bekendgemaakt dat Rihanna een jongetje op de wereld heeft gezet. Eind januari maakte de zangeres bekend in verwachting te zijn van een kindje. Maar nu eindelijk is het zover. Ze is bevallen! De baby is op 13 mei geboren. Congrats!

Lees ook: Monon en Dwayne krijgen derde kindje samen!

A star is born!

Rihanna en A$AP Rocky zitten momenteel op een roze umm… blauwe wolk. De twee zijn ouders geworden van een prachtig zoontje. Dit maakt TMZ bekend. Rihanna is voor het laatst gezien op 9 mei, toen ze samen met haar man A$AP Rocky uit eten ging. Op 13 mei was het eindelijk zover, Rihanna ging bevallen! Nu is uitgelekt dat de twee hun eerste kindje in hun armen mochten sluiten. De naam van het kindje is nog niet bekend. Wij gokken (hopen) dat het stel snel een lieve foto deelt van het jongetje met een naam erbij!

Rihanna is en blijft een fashion icon!

Rihanna is natuurlijk meer dan een zangeres. Ze straalt altijd op de rode loper. Dat komt merendeels door de geweldige looks die ze altijd draagt. Zelf tijdens de zwangerschap ging ze stylish door het leven. Kwam dat door de looks of kwam het door de pregnancy glow? Hoe dan ook; Rihanna is altijd stunning!

Lees ook: Baby news: Temptation Island Joyce is zwanger!

In januari werd bekend dat het stel in verwachting was van hun eerste kindje. Ze maakt een statement door hand in hand, met een blote buik door New York City te lopen. Daar stond de paparazzi al klaar, zij moesten Riri op de foto nemen! De zangeres showde haar zwangere buik met een lange roze jas eroverheen. We are in love! Zie hieronder de look die Rihanna showde tijdens de bekendmaking van haar zwangerschap:

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @rihannaofficilal

Must reads 👀