Celebs

Zien: dit is de echte leeftijd van Vera Wang

Is het niet de droom van ieder meisje om te trouwen in een Vera Wang jurk? Ze is één van de bekendste modeontwerpster van de wereld, en is zelf natuurlijk ook een mega knappe vrouw. Maar nadat ze laatst een nogal revealing foto plaatste, zijn mensen zich gaan afvragen hoe oud ze eigenlijk is. Ze ziet er namelijk nog superjong uit!

Zou oud is modeontwerpster Vera Wang dus echt!

Spoiler: waarschijnlijk is ze ouder dan je ooit had ingeschat!

Viral foto

Vorige week plaatste Vera Wang een foto op haar Instagram, waarop ze een nogal blote jurk aanhad waardoor je haar lichaam goed kon zien. De foto was gemaakt op de rode loper op de Hot Pink Party van het Breast Cancer Research Fund (BCRF). ”Think Pink… Zo blij dat we de BCRF weer kunnen vieren! Ter nagedachtenis aan de overleden Evelyn Lauder. Je hebt geholpen om de wereld te veranderen,” schreef ze bij de foto. Deze post ging viral, omdat veel mensen zich afvragen hoe ze er nog zó goed uit kan zien op haar leeftijd. Reacties zoals: ”Wow, Vera jij lijkt 25,” stroomde binnen. Maar hoe oud is de iconische designer nou echt?

View post on Instagram
 

Echte leeftijd

Iedereen stelt zichzelf nu dezelfde vraag: hoe oud is Vera Wang? Vera is op dit moment 72 jaar, maar wordt volgende maand 73! Je zou het zeker niet zeggen als je haar op deze foto ziet, maar ook op andere foto’s ziet ze er een stuk jonger uit. De meeste mensen zouden haar niet boven de 50 schatten. Mensen vragen massaal naar haar geheim hoe ze er nog steeds zó goed uitziet. Haar antwoord? ”Werken, slapen, niet te veel zonlicht en wodka-cocktails.” Daarnaast vertelt ze dat ze ook ”sporadisch” sport. Noted!

Beeld: Instagram @verawang

Must reads 👀