Celebs

Wow: met zoveel dames heeft Bachelor Fabrizio het bed gedeeld

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van de Bachelor België met Fabrizio. Helaas was de Bachelor voor hem geen succes, en is hij nog steeds vrijgezel. We kennen hem natuurlijk als verleider van Temptation Island, dus de reputatie van een playboy heeft hij wel. Daardoor vroegen Qmusic dj’s Maarten en Dorothee zich af hoeveel bedpartners hij nou eigenlijk heeft gehad.

Fabrizio vertelt eerlijk met hoeveel dames hij het bed heeft gedeeld

Hij heeft natuurlijk nogal een reputatie van een echte playboy opgebouwd, dus hoe hoog denk jij dat het ligt?

Bachelor avontuur

Het is inmiddels drie weken geleden dat we de spannende finale van de Bachelor België te zien kregen: Fabrizio gaf zijn laatste roos aan de Nederlandse Madieke. Wij hoopten stiekem dat de twee nog samen waren, maar vier weken na thuiskomst zijn ze toch uit elkaar gegaan. Hij heeft toen nog een tijdje met runner up Margaux gedate, maar ook dit hield geen stand. Fabrizio is nu dus weer single en op zoek naar zijn ware liefde.

Qmusic’s recordboek

Qmusic heeft een rubriek genaamd recordboek. De naam zegt het al: ze zijn op zoek naar de persoon met het record van waar ze naar zoeken. In dit geval zoeken ze dus naar degene die de hoogste bodycount heeft. En wie belden dj’s Maarten en Dorothee daarvoor ‘even’ op? Fabrizio! We zagen namelijk tijdens de Bachelor dat hij met alle drie de overgebleven deelneemsters het bed had gedeeld.

Een heel duidelijk antwoord gaf onze Bachelor trouwens niet. ”Ik denk dat de mensen veel spectaculairdere cijfers verwachten. Om heel eerlijk te zijn, ben ik op een gegeven moment gestopt met tellen. Ik vond het een beetje kinderachtig om een lijst bij te houden,” vertelt hij. Begrijpelijk! Toch wil Maarten een iets duidelijker antwoord. ”Is het nog onder de honderd?” vraagt hij. ”Het is geen honderd alleszins. Sowieso niet,” zegt hij. Wanneer Maarten vraagt of het wel boven de vijftig is, bevestigd hij dat. Zijn bodycount ligt dus tussen de 50 en de 100!

Bron: QmusicBeeld: Instagram @fabrizio_tzinaridis