Celebs

Dit is de screensaver van Prince Charming Chris

Wij zijn echt verslaafd aan de Videoland serie Prince Charming. In het laatste seizoen zagen wij dat prins Chris vertrok met Jakop. Maar al snel werd tijdens de reünie bekend dat de twee niet meer samen waren. Jakop had geen verliefde gevoelens voor Chris. Sad! Toch is Chris niet helemaal gek geworden na de break-up, dat is wel te zien aan zijn screensaver. Dit is er eentje waar wij nog wel eens een voorbeeld aan kunnen nemen…

Lees ook: Cute! Zo gaat het nu met de prins van Prince Charming!

Screensaver prins Chris

Hoe ziet jouw telefoon eruit? De apps zijn vast niet geordend in mapjes. Nou bij onze prins duidelijk wel! Bij hem zijn alle app op kleur gesorteerd en in mapjes gestopt. How!? Ook heeft hij een paar quotes erin staan. Alles ziet er goed uit en het is overzichtelijk. Als achtergrond heeft hij een foto van zichzelf waarin hij een handstand maakt. Wat vindt onze prins van zijn eigen homescreen? “This makes me happy. Even after weeks. OCD? Mabey. But I dont care. Happy Tuesday!” Deelt Chris via zijn Instagram. Wij weten dat jullie nu allemaal razend benieuwd zijn naar zijn screensaver, want hoe geweldig kan het nou zijn? Nou, heel geweldig! Bekijk het hieronder:

Hoe maak je zelf zo’n homescreen?

Wij geloven wel dat je stiekem stikjaloers bent op Chris zijn telefoon. Maar jij hebt zoveel apps, dit kan jij nooit bereiken. Toch wel! En wij leggen je precies uit hoe! Om te beginnen verwijder je alle apps die je niet meer gebruikt. Opgeruimd staat namelijk netjes. Vervolgens maak je een mapje aan. Geef deze of een naam of een leuke emoji. In die map stop je alle apps met één kleur. Klaar? Ga dan kijken naar je achtergrond. Er moet namelijk wel een bepaalde aesthetic aan zitten. Kies een achtergrond die redelijk basic is. Als laatst kan je nog een leuke tekst toevoegen aan je scherm. Dit hoeft niet per se!

Lees ook: Cute! Prince Charmings Jakop heeft een nieuwe liefde

Heb je nog een extra beetje hulp nodig? Download dan de app ‘X icon changer’. In deze app kan je afbeeldingen van een app aanpassen naar een plaatje die je leuk vindt. Try it out!

Beeld: Instagram @chrisberendse