Celebs

Fawry Not Sawry wil geen roddelking meer zijn: ‘Te heftig’

Roos-Sanne

Met alle juicy details over series zoals Temptation Island en Ex on the Beach, en het geven van zijn ongezoute mening over onze favoriete BN’ers is Fawry Not Sawry, oftewel Farja Farvardin, al snel de roddelking van Nederland geworden. Maar nu vertelt hij in de nieuwe RUMAGTV dat hij deze titel niet meer wil!

Roddelking Fawry Not Sawry wil géén roddelking meer zijn

Hij vertelt in de nieuwe RUMAGTV dat hij het te heftig vindt.

Juicekanalen onder vuur

Juicekanalen zijn nu natuurlijk steeds populairder: waar je vroeger een roddelblad in de winkel moest kopen, staan de nieuwtjes nu gratis binnen no time online. Hoewel juicekanalen dus heel populair zijn, krijgen ze ook veel met haatreacties te maken. Vaak worden er namelijk dingen zonder bewijs geplaatst, en wordt er ook geen hoor en wederhoor toegepast. Daarom stromen de boze berichten vaak binnen onder hun foto’s en in hun DM’s.

Showbizz-Expert

Farja wil nu dus geen roddelkoning meer genoemd worden. Eerst stond dit nog in zijn bio, maar dat heeft hij nu veranderd naar Showbizz-Expert. In de nieuwe aflevering van RUMAGTV legt hij uit waarom. ”Ik ben niet echt een juicekanaal meer. Ik deel niet echt meer de scoops, die krijg ik ook niet meer binnen – daar ben ik gewoon heel eerlijk in. En ik wil gewoon heel graag wegblijven van al die heftige dingen. Op een gegeven moment werd het gewoon erger en erger in juiceland,” vertelt hij.

Hij gaat door met vertellen dat hij het drie jaar geleden nog wel heel leuk vond, maar de plezier er nu voor hem af is. ”Ik vind het te heftig en ik ben daar te gevoelig voor. Ik wil gewoon niet meer die heftige dingen. Ik wil mensen niet de grond intrappen. Het is nu alleen maar van: kijken wie er valt,” legt hij uit.

Daarnaast is het natuurlijk ook nog zo dat hij door zijn werk steeds meer BN’ers heeft leren kennen: op rode lopers, bijeenkomsten, noem maar op. Het is dan ook wel begrijpelijk dat hij zich er niet fijn meer bij voelt om alle roddels over die personen de verspreiden.

Goed nieuws

Maar er is nog goed nieuws voor zijn trouwe volgers! Hij stopt namelijk niet volledig met het maken van content, hij wikkelt het alleen in een ander jasje. ”Ik zal alsnog de showbizz-actualiteiten blijven delen op mijn kanaal, alleen op mijn eigen manier. Wat ik eigenlijk al een jaar lang doe,” vertelt hij daarover. Hij deelde een fragment van de video op zijn Instagram, waar veel positieve en steundende reacties op komen. En ook wij vinden dit een goede keus van hem!

Bron: RUMAGTVBeeld: YouTube