Celebs

Victoria Verstappen openhartig over band met broer Max Verstappen

Echte formule 1 fans, volgen Max Verstappen op de voet. Maar iemand die dat minder doet is Max zijn zus, Victoria Verstappen. De ouders van de twee zijn namelijk gescheiden. Ze groeide los van elkaar op, waardoor hun band met elkaar een beetje in duigen viel. In een interview met ‘Vriendin’ doet Victoria een boekje open over hun familierelatie.

Lees ook: It’s getting hot in here: dit zijn de knapste F1-coureurs

We hebben nog nooit ruzie gehad

Als jij een broertje of zusje hebt kan je die soms wel achter het behang plakken. En ja, ik spreek uit ervaring. Maar voor Victoria is het anders. Zij is momenteel 22 en Max 24. Voor Victoria is Max gewoon haar broer. Niets meer niets minder. Het is dan ook niet gek dat ze niet bepaald een band hebben met elkaar. “Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid”. Geen ruzie is fijn, maar niet samen opgroeien lijkt ons wat minder gezellig.

Max is momenteel natuurlijk veel aan het reizen voor zijn carrière. Daardoor ziet hij zijn familie nog minder. Hoe zat dit vroeger? “Ook gingen we veel met oudere mensen om. Dan gedraag je je al snel minder kinderachtig. De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet. Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan’, aldus Victoria.

De twee lijken wel op elkaar

Victoria laat weten dat ze wel veel op haar broertje lijkt. Dat is gek omdat hij meer lijkt op hun moeder en Victoria op hun vader Jos. “Zo zijn we niet snel gestrest, heel relaxed en ook erg makkelijk. We hebben natuurlijk ook zo onze verschillen. Zo is Max een heel lief persoon. Ik ben ook best lief, maar hij kan veel meer verdragen dan ik. Dat heeft hij van mijn moeder. Ik lijk meer op mijn vader, ben iets pittiger.

Lees ook: Shit: hotte F1-coureur Norris maakt zijn relatie bekend met een te lieve foto

Victoria is zelf momenteel moeder van twee kindjes. Dit betekent dat ze helaas niet zo veel op reis kan als ze hiervoor deed. Wel hebben ze een kleine traditie. Na elke wedstrijddag van Max bellen ze even. Zo kunnen ze toch nog goed contact houden met elkaar. Dit is fijn want voor familie doe je alles, toch?

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @victoriaverstappen

Must reads 👀