News

Heftig: TikTokker Lucas Cornelissen overleden door scooterongeval

Soms besef je je ineens de verwerpelijkheid van het leven. Zo ook met dit hartverscheurende bericht. TikTokker Lucas Cornelissen is door een tragisch ongeval in Den Bosch plotseling om het leven gekomen. Omstanders zagen het ongeval gebeuren, maar hulp mocht niet baten. Lucas is rond 00.30 uur overleden aan zijn verwondingen. 

Lees ook: Heftig: Toddlers and Tiaras Kailia Posey, plotseling overleden

Bekende TikTokker

Je staat er niet vaak bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook voor de bekende TikTokker Lucas Cornelissen. Hij had maar liefst 160 duizend volgers op TikTok en deze jongen zat vol met levensenergie. Afgelopen dinsdag nacht is hij met zijn scooter de rivier de Dommel ingereden. Omstanders zagen het ongeluk gebeuren en belde gelijk de hulpdiensten. Helaas kon de brandweer, politie, ambulance en traumahelikoper niets meer voor hem betekenen. Hij is ter plekke overleden aan zijn letsel. Dit ongeluk gebeurde rond half 1 in de avond.

Lucas Cornelissen

Lucas kan je kennen van zijn grappige comedy sketches op de populaire app TikTok. Hij had ruim 160 duizend volgers, dus je kan wel stellen dat dit echt zijn passie was. Vóórdat het ongeluk gebeurde was Lucas aan het werk ik een café. De eigenaar was het café laat weten dat ze hem nog hebben gebeld om te vragen of hij veilig thuis was gekomen, maar ze kregen geen antwoord. De volgende dag belde de zus van Lucas op.

“Vanochtend belde de zus van Lucas me dat hij is overleden. Het is alsof ik een harde klap kreeg. We hebben allemaal het gevoel dat hij zo weer komt binnenlopen. Hij was een hele fijne collega”, delen de eigenaren mee.

Lees ook: Heftig: Vriend van Love Island-ster Sophie Gradon ook dood gevonden

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀