Celebs

Jada Borsato over vreemdgaan in een relatie

Marco Borsato heeft een hoop fouten dingen gedaan. En lang bleven er een hoop vragen onbeantwoord. Nu was zijn dochter Jada Borsato te gast bij een serie van Teenmag, Spill The Tea. Daar ging de brunette vragen van kijkers beantwoorden en roddels ontkrachten. Ook ging ze dieper in op de relatie van haar ouders. Want wat vindt zij van vreemdgaan?

Lees ook: Zoet: Luca Borsato is nu Insta-official met déze Love Island-babe

Spill The Tea

Het was tijd om op te biechten. In de YouTube serie krijgt Jada verschillende geruchten te horen, waar zij vervolgens op moet reageren. Jada zat er klaar voor en gelijk kwam de eerste roddel op tafel. Een van de kijkersvragen was namelijk of Jada ruzie heeft met zangeres Stefania. Jada reageert verbaasd. “Ruzie? Echt waar?” “Dat is zeker niet waar.” Jada weet zelf ook niet zo goed hoe dit gerucht in de wereld is gekomen.

Ook gaat er (blijkbaar) een gerucht dat Jada een keer is vreemdgegaan op een feestje. “Oh, serieus?”, vraagt ze wederom verbaasd. “Nee, zeker niet”, laat ze weten. Gelijk erachteraan vertelt ze dat ze al 7,5 jaar in een gelukkige relatie zit met haar vriend Roeland. Daarbij vertelt ze ook dat zij zeker weet dat haar vriend ook niet vreemd zou gaan.

Wat doet het met je als iemand vreemdgaat?

De presentator van de serie Sem, vraagt aan Jada hoe erg ze het zou vinden als Roeland vreemd zou gaan. En of zij hem kan vergeven. “Dat vind ik een heel moeilijke vraag”, deelt Jada. “Als je me dit vijf jaar geleden had gevraagd, zou ik meteen hebben gezegd ‘ja, ja, ja’.” Denkt ze daar nu anders over?

“Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En hoeveel het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen als je dan doorgaat met je relatie”, deelt ze moedig mee.

Lees ook: Met déze dramatische nummers overleef je jouw break-up

Wel laat Jada weten dat ze niet zeker weet of ze de relatie gelijk zou beëindigen, als haar vriend vreemd zou gaan. “Ik weet zeker dat ik niet zou zeggen: ‘Oh, oké.’ Ik zou dan wel echt tijd voor mezelf nodig hebben, en moeten nadenken. Maar ja, ik denk dat je pas op dat moment weet wat het beste voelt. Ik vind het een heel lastige vraag. Ik zou niet zo snel kunnen zeggen of ik hem zou kunnen vergeven. Wij snappen dat Jada dit een lastige vraag vindt door de situatie met haar ouders.

Bron: Grazia/TeenmagBeeld: Instagram @jadaborsato