Celebs

Zo’n goede match zijn Dave Roelvink en Jazzlyn volgens de sterren!

Roos-Sanne

Wie Dave Roelvink een beetje volgt, weet dat hij al vrij lang weer samen is met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De twee zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar konden tóch niet zonder elkaar. De twee hebben inmiddels een zoontje samen, maar hoe goed passen ze volgens de sterren eigenlijk bij elkaar? Wij zoeken het voor je uit!

Zo goed passen Dave en Jazzlyn bij elkaar volgens de sterren

For starters: Dave is een Vissen, en Jazzlyn een Boogschutter. Is dit een goeie match?

Eigenschappen

Als je kijkt naar de eigenschappen van de Boogschutter en van de Vissen, zijn ze eigenlijk nog best wel verschillend. De Boogschutter is namelijk heel straight forward en zit bomvol energie, terwijl de Vissen juist veel rustiger, vriendelijker en gevoeliger is. Daarbij is de Boogschutter impulsief en avontuurlijk, en is de Vissen heel mystiek. Dit kan dus een beetje botsen, maar ze kunnen ook van elkaar leren. De Boogschutter kan de Vissen leren om hun dromen waar te maken, en de Vissen kan de Boogschutter leren beter met hun gevoelens om te gaan.

Wat ook tot problemen kan leiden, is dat de Boogschutter alles zegt wat er in diegene opkomt. De Vissen is natuurlijk heel gevoelig, en raakt snel gekwetst door de opmerkingen van de Boogschutter. Dit kan zorgen voor veel opgekropte emoties, waardoor er waarschijnlijk vroeg of laat enorme ruzie zal ontstaan.

Match of niet?

First of all is het natuurlijk belangrijk om te onthouden dat je sterrenbeelden met een korreltje zout moet nemen. Wat hier staat is geen wetenschap, en lang niet iedereen is het stereotype van zijn/haar sterrenbeeld. Dat gezegd hebbende; zijn Dave en Jazzlyn een match?

De twee zijn nogal verschillend, en hebben andere behoeften in een relatie. Maar doordat de Vissen heel medelevend is en de Boogschutter heel nuchter denkt, kunnen ze allebei goed inschatten wat de ander nodig heeft in een relatie. Of ze dit ook willen is een ander verhaal natuurlijk, maar als we Dave en Jazzlyn zo zien geloven wij dat dit wel goed zal komen!

Beeld: Instagram @daveroelvink

Must reads 👀