Celebs

Zien! Dit is de knappe broer van influencer Monica Geuze

broer-monica-geuze

Wij zijn allemaal mega fan van vlogger Monica Geuze! Ze heeft de looks en is ook nog eens super grappig. Met haar vlogs trekt ze duizenden kijkers en ook op tv doet ze het heel goed. Ze heeft namelijk haar eigen realityshow: Like Monica. Daarin zien wij ook regelmatig haar broer voorbijkomen. En eigenlijk zien wij de overeenkomsten wel. Monica Geuze lijkt als twee druppels water op haar grote broer!

Matthijs Geuze

Matthijs is de oudere broer van Monica, maar iedereen noemt hem Matt. Hij is momenteel 29 jaar oud. Matt gaat regelmatig door het leven onder de naam ‘Miss Cartier’. Dat is zijn dragqueen naam. Hij vindt het dan ook heerlijk om af en toe omgetoverd te worden tot een échte queen. Net zoals zijn zus, is hij een harde werker. Hij heeft vijf maanden lang in Disneyland gewerkt als ‘character and Parade Performer’. Dat is toch me-ga cool!?

Matthijs is ook voor een langere tijd storemanager geweest voor Abercrombie & Fitch. Dit heeft hij zo’n vier jaar uitgehouden. Waarom hij daar weg is gegaan weet niemand. Misschien omdat zijn zus Monica niet helemaal te spreken was over dit bedrijf? Nu werkt Matt voor een nog cooler merk. Namelijk voor: Christian Louboutin! You go!

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Dit is het vermogen van influencer Monica Geuze

Korte feitjes over Matt

Eerder heeft Matt in een interview wat leuke vragen over zichzelf beantwoord. Zo heeft hij laten weten dat Zac Efron vroeger zijn celeb crush was! “Ik heb een zwak voor babyfaces en lichte ogen, denk ik.” Ook vertelde hij kort nog wat over zijn tijd in Disneyland. “Na de universiteit heb ik tijdelijk als character performer bij Disneyland Parijs gewerkt, waarna ik onverwachts in Parijs bleef hangen met een leuke baan en appartement aan de Champs-Elysées.” Wij zijn jaloers!

Ook op Instagram doet deze knapperd het goed. Matt heeft zo’n 14,8K volgers en zijn feed is er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. En zeg nou eerlijk; qua gezicht is het net Monica!

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀