Beauty

Dit is dé beste contour hack voor een strakke kaaklijn volgens Nikkie de Jager

Als er iemand is die we wel met make-up tips kunnen vertrouwen, is het natuurlijk the iconic NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager. Kortgeleden deelde ze dé beste tip voor het contouren van je kaaklijn op TikTok, en geloof ons maar; dit wíl je proberen!

Nikkie de Jager geeft ons de beste tip voor het contouren van je kaaklijn

We dromen allemaal van een strakke kaaklijn, toch? Nikkie geeft ons de gouden tip!

Contouren

Contouren is een stap in je make-up routine die je look écht af kan maken. Het is alleen niet makkelijk: het begint al bij het vinden van de juiste kleur. Is dat gelukt? Dan is de placement ook heel belangrijk, als je het op de verkeerde plekken aanbrengt kan je make-up heel snel grauwig worden, of krijg je juist het tegenovergestelde resultaat van wat je wil bereiken: je gezicht lijkt meer te gaan hangen dan dat het gelift wordt. And don’t even get me started on the blending! Gelukkig hebben wij hier onze favoriete influencers voor, die ons uit de brand helpen!

Kaaklijn contouren

We’ve all been there: je wil je kaaklijn contouren, maar eindigt met een bruine vlek in je nek… Ja, we hebben het heel lang op slechts neuscontour en jukbeenderen gehouden. Maar daar komt nu verandering in als het ligt aan deze hack! Als eerst zet je een streep met je cream contour onder je kaaklijn. Vervolgens zet je een streep ongeveer 2 centimeter bóven je kaaklijn. Vervolgens blend je het goed uit, en breng je een lichte poeder aan tussen die twee lijnen en onder de onderste lijn die je hebt gemaakt. Laat het even zitten en veeg daarna die lichte poeder weg et voilà: je hebt een prachtige, strakke kaaklijn!

Snap je het nog niet helemaal? Bekijk dan de video zelf voor de demonstratie:

View post on TikTok

Bron: TikTok @nikkietutorialsBeeld: Instagram @nikkietutorials

Must reads 👀