Celebs

Dit is de me-ga dure villa van Romee Strijd

Wij zijn stiekem vet jaloers op model Romee Strijd. Ze is niet alleen superknap, maar is ook nog model, heeft een dochtertje, een knappe vriend en meerdere dure villa’s. Wauw! Romee heeft voor een langere tijd in New York gewoond, maar nu is het toch écht tijd om weer te settelen in Nederland. Dit omdat ze binnenkort gaat trouwen en ze natuurlijk een kindje heeft. Ze heeft hier al twee appartementen in Zoetermeer staan, maar we krijgen nu een kleine sneak peak van het interieur.

Dreamhouse voor Romee

Romee heeft waarschijnlijk genoeg centjes op de bank staan om haar droomhuis te kopen. Nou, dit heeft ze gedaan! Maar het wordt nog beter; het stel heeft het naar eigen wens laten ontwerpen. How cool!? De lovebirds zijn al lang bezig geweest met het ontwerpen van hun huis. Alles moet natuurlijk tot in de puntjes zijn uitgewerkt! Romee is zo excited over het nieuwe huis, dat ze niet kan wachten om wat beelden met ons te delen.

Lees ook: Binnen kijken bij Romee Strijd: haar nieuwe appartement in Zoetermeer

Op haar Instagram schrijft Romee: ‘Home tour coming soon’. Wij zijn benieuwd, maar voor nu kunnen wij nog even kijken naar de jaloersmakende plaatjes die ze met ons deelt. De villa heeft een prachtig rieten dak, dat zegt al genoeg over de prijs! Kwijl met ons mee bij de volgende plaatjes:

  

Het interieur

En, geweldig toch!? Op de foto’s zien wij vooral delen van de keuken, de woonkamer en de badkamer. Het ziet er allemaal tiptop gestyled uit. De kleur die je veel terug ziet komen in het huis is grijs. Het lijkt dan ook op een heel luxe appartement. Dat heeft Romee goed voor elkaar gekregen! Wat dit pand hun heeft gekost? 640.000 (!) euro, my god!

Lees ook: Romee Strijd is ten huwelijk gevraagd en de ring is echt e-norm

Ook zien we dat er nog veel ruimte over is in het huis. Een tweede babykamer kan er dus makkelijk bij, maar een plant is ook goed!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @romeestrijd

Must reads 👀