Celebs

Oeh: Donny Roelvink showt zijn body na 5 weken intensief trainen

De Roelvink-broers zijn natuurlijk dé hotties van Nederland. Eén van de broers is al een behoorlijke tijd van de markt – en is zelfs vader – terwijl de ander juist sinds een halfjaar weer single is. Nu is Donny sinds een ruime maand flink bezig met trainen, en deelt hij de resultaten die hij in die tijd heeft behaald. And he is looking good!

Donny Roelvink laat gespierde body zien na 5 weken trainen

Hij was natuurlijk altijd al mega knap, maar dit kunnen we wel een echte glow up noemen!

Fitness journey

Het lijkt erop dat fitboy Donny opnieuw op een fitness journey is. De afgelopen jaren deelde hij namelijk al af en aan wat shirtloze kiekjes waar wij als volgers weg over zwijmelden, maar nu neemt hij het sporten nog serieuzer. De afgelopen 5 weken is hij namelijk flink bezig geweest om zijn body weer helemaal in shape te krijgen. Hij deelt nu ook vaak de dingen die hij eet, en hij heeft nu voor het eerst ook het verschil laten zien!

5 weken later

Hij is nu dus sinds een ruime maand bezig geweest met trainen en gezond eten, en nu laat hij ons zien hoe groot de impact daarvan is geweest. Oké, oké, hij was natuurlijk altijd al best wel fit en is niet binnen 5 weken van 0 naar 100 gegaan, maar het resultaat is alsnog pretty shocking! Op zijn Instagram Stories deelt hij namelijk hoe zijn lichaam eruitzag voordat hij begon, en hoe hij er nu uitziet. ”After 5 weeks,” schrijft de fitboy erbij. See for yourself:

Lees ook: Is Donny Roelvink weer gelukkig in de liefde?

Bron: Instagram @donnyroelvinkBeeld: Instagram @donnyroelvink